Sosyal Medya

Gündem

İmamoğlu’ndan seçim sonucuna ilk yorum: Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna dair ilk değerlendirmesini yaptı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter…

İmamoğlu’ndan seçim sonucuna ilk yorum: Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna dair ilk değerlendirmesini yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından paylaştığı videoya “Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor. Unutmayın; ‘Değişmeyen tek şey değişimdir'” diye yazdı.

İBB başkanı şunları ifade etti:

* 28 Mayıs seçimleri sonuçlandı. “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde bir siyasetçi olarak bu sonuçların milletimize ve güzel ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Türkiye’nin şimdi hızlıca normalleşmeye ve gerçek sorunlarına çözüm bulmaya acilen ihtiyacı vardır. Bugün büyük hayal kırıklığı yaşayan on milyonların olduğunun farkındayım. Sevgili çocuklar sakın ama sakın üzülmeyin, kıymetli gençler sakın ama sakın asla umutsuzluğa kapılmayın, hanımefendiler asla tedirgin olmayın, beyefendiler başınız dik yürümeye devam edin.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler