Sosyal Medya

Gündem

Görevden alınan İGA’nın CEO’su Kadri Samsunlu veda mektubu yazdı

İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İGA’nın CEO’su Kadri Samsunlu’nun görevden alındığı ve yerine Selahattin Bilge’nin atandığı öğrenildi.

Görevden alınan İGA’nın CEO’su Kadri Samsunlu veda mektubu yazdı

2018 yılında Yusuf Akçayoğlu’nun istifasının ardından İGA’da CEO olarak göreve başlayan Kadri Samsunlu’nun görevden alınmasıyla yerine Selahattin Bilge’nin atanmasını, İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıdık, X hesabından duyurdu.

Bu arada İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA’da 5 yılı aşkın süredir CEO olarak çalışan ve bugün itibariyle görevinden alınan Kadri Samsunlu veda mektubu yazdı.

Airpothaber’in konuyla ilgili aktardığı haberde, İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA’da 5 yılı aşkın süredir CEO olarak çalışan ve bugün itibariyle görevinden alınan Kadri Samsunlu’nun veda mektubu yazdığı belirtildi. Buna göre söz konusu mektupta, Kadri Samsunlu birlikte mesai yaptığı arkadaşları başta olmak üzere İGA’nın ortaklarından Cemal Kalyoncu ile Mehmet Cengiz’e teşekkür etti.

KADİR SAMSUNLU’NUN VEDA MEKTUBU:

“Başlangıç, gelişme ve sonuç”; toplumsal, bireysel ve doğal yaşamın en kaçınılmaz sürecidir.

Ben de bu sürecin IGA — İstanbul Havalimanı’nda üçüncü aşamasına gelmiş bulunuyorum.

IGA’nın kurucusu ve yatırımcısı güçlü iş insanlarımızın yer aldığı Yönetim Kurulu üyelerimizle mutabık kalarak CEO’luk görevimden ayrılmaya karar vermiş bulunuyorum.

2017 yılından bu yana birlikte cok büyük basarılara imza attık. İGA İstanbul Havalimanı’nı kusursuz isleven küresel bir aktarma merkezi haline getirdik. Covid-19 pandemisi gibi zorlu bir süreci omuz omuza vererek ve daha da güçlenerek birlikte atlattık. CEO olarak görev yaptığım süre boyunca, İGA İstanbul Havalimanı. yolcu deneyimi ve operasyonel mükemmellik alanlarında istikrarlı bir gelişme gösterdi. Küresel aktarma merkezleri arasında dayanıklılık alanında bir referans değeri haline gelmeyi başardı.

Sizlerden çok şey öğrendim; eğer onca uluslararası ödül IGA’ya taşınmışsa, sayısız sertifikayla profesyonelliğimiz ve gelişme kapasitemiz belgelenmişse, bunda en önemli pay; siz değerli mesai arkadaşlarımındır.

Başta Sayın Cemal Kalyoncu ve Sayın Mehmet Cengiz olmak üzere Yönetim Kurulu üyelerimize, tüm yönetici ekibime ve siz kıymetli ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Yolunuz ve bahtınız açık olsun…

En kalbi duygularımla.”

PARA ANALİZ

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler