Sosyal Medya

Genel

Peşinatsız Ev Sahibi Olmak İsteyenler İçin Kaçırılmayacak Fırsat!

Advertorial Şu an bilindiği üzere ev sahibi olmak isteyenlerin belirli bir peşinatla ev sahibi olması onlar için oldukça avantajlıdır. Ancak…

Peşinatsız Ev Sahibi Olmak İsteyenler İçin Kaçırılmayacak Fırsat!

Advertorial

Şu an bilindiği üzere ev sahibi olmak isteyenlerin belirli bir peşinatla ev sahibi olması onlar için oldukça avantajlıdır. Ancak herhangi bir birikimi olmayanlar için zor bir konu olduğu için peşinatsız ev almak isteyen kişilerin sayısı oldukça artmıştır. Çünkü belirli bir miktar peşinat ödenmeden kredi çekilirse eğer bu durumda çok daha yüksek krediler ortaya çıkar. Aynı zamanda mevcut koşullarda herkesin bir birikmişi olmayabilir. Çünkü geçim derdi bile bu kadar zorken para biriktirmek mümkün olmayabiliyor. Bu durumda pek çok kişi peşinatsız bir şekilde ev alma seçeneğini girmiştir.

Peşinatsız Ev Satın Alınabilir Mi?

Şu an orta düzeyde bir evde yaşayan kişiler en az 7000 TL- 8000 TL kira ödüyor. Pek çok kişi de bu fiyatı kira olarak ödemek yerine bir evin taksitini ödemenin çok daha mantıklı olduğunu düşünüyor. Bu nedenle pek çok vatandaş krediye başvurarak kendi bütçelerine uygun bir ev arayışına girmişlerdir. Ancak Birevim tarafından sunulan kampanyalar sayesinde kişiler mevcut kiralarından çok daha düşük miktarda taksit ödeyerek ev sahibi olabiliyor. Aynı zamanda bu işlem tamamen peşinatsız bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Peşinatsız ev alma fırsatları sayesinde herhangi bir birikim olmadan aynı zamanda herhangi bir şekilde faiz uygulanmadan ev almak oldukça kolay bir hale gelmiştir.

Peşinatsız Ev Nasıl Alınır?

Peşinatsız bir şekilde ev satın almanın mümkün olunduğu bu ortamda pek çok kişi nasıl peşinatsız evin satın alınabileceği konusunda detaylı bir araştırmaya girmiştir. Peşinatsız ev alma fırsatları sayesinde tamamen kişiye uygun olan seçenekler belirlenerek ev almak mümkündür. Birevim sayesinde her aileye ve her bütçeye uygun olarak bir yöntem belirlenir. Kişiler bu yöntemler aracılığıyla kendi bütçesine uygun bir yöntemi seçerek peşinatsız ev alabilir. 1 TL bile peşinat ödemeden ev alma fırsatları Birevim firması sayesinde gerçekleştirilir.

Birevim firmasına başvuru yapan her aileye ve kişiye yani bütün bütçelere uygun bir ödeme planı yöntemi sunar. Özellikle peşinatsız ve taksitli bir şekilde ev almak isteyen kişilerin sayısı gün geçtikçe daha fazla artışı olduğu için herkesin uygun olması amacıyla farklı yöntemlerle geliştirilir. Pandemi dönemi yüzünden ekonomik sıkıntılarla beraber emlak fiyatları çok fazla artmıştır. Kişiler konut sahibi olmak isterken hem peşinat hem kredi hem de emlak giderleri gibi çok çeşitli maliyetlerin altına giriyor. Ancak Birevim sayesinde herhangi bir şekilde ek masraf çıkartmadan kişilere aylık taksitle ev sahibi yapmak oldukça kolaydır.

Peşinatsız Ev Taksitleri Nasıl Oluyor?

Ev sahibi olmak isteyen kişiler peşinatsız konut finansmanı sayesinde hayalindeki evi satın alabiliyor. Bunun için Birevim firması ile iletişime geçmek yeterli olacaktır. Firmanın deneyimli ve uzun süredir bu işi yapan ekibi sizlere ulaşarak hakkınızda çeşitli bilgileri alır. Almış olduğu bilgilere yönelik olarak sizlere en uygun seçenekleri sunar. Özellikle aylık olarak almış olduğunuz bütçeyi sarsmayacak şekilde 2500 TL kadar düşük bir aylık taksitle ya da kişinin belirleyeceği fiyatlarla ev almak artık mümkündür.

Tasarruf sahiplerine büyük oranda ödeme kolaylığı sağlar. Özellikle kişilerin ilerleyen dönemlerde maaşı artarsa aylık olarak ödedikleri taksiti de kendisi artırabilir. Bu sayede çok daha kısa bir süre içerisinde çok daha lüks bir ev sahibi olabilirler. Kişiler satın aldıkları evin içerisine oturarak kira ödüyormuş gibi taksitlerini ödeyebilir. Bu yöntem pek çok kişinin tercih ettiği peşinatsız ev alma yöntemlerinden biri olduğu da söylenebilir.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler