Sosyal Medya

Ekonomi

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı yatırımını sonlandırdı

TV8 kanalının patronu Acun Ilıcalı, yatırımlarını durdurma kararını resmi olarak duyurdu. Ilıcalı'nın bu ani kararı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı yatırımını sonlandırdı

TV8 kanalının patronu Acun Ilıcalı, yatırımlarını durdurma kararını resmi olarak duyurdu. Ilıcalı’nın bu ani kararı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

 

 

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, medya dışındaki yatırımlarıyla ilgili ani bir karar aldı. Ilıcalı’nın bu kararı, kısa sürede geniş bir medya yankısı buldu.

 

Hull City takımının ardından Shelbourne’e yatırım yapan Acun Ilıcalı, “Shelbourne’de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık” açıklamasını yaptı.

 

NTV’deki haberin detayına göre; Ilıcalı, İrlanda takımı Shelbourne’den çekildiklerini duyurdu. Ilıcalı’nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

 

“İrlanda’nın değerli kulüplerinden Shelbourne’de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen iş birliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz. Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir.”

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler