Sosyal Medya

Döviz

Selçuk Geçer’den dolar, enflasyon ve OVP tahmini: Vergiler ve zamlardır

Dolar ve OVP hakkında dikkat çeken yorumlar gelmeye devam ediyor. Bunlarda biri de Selçuk Geçer yorumu. Orta Vadeli Program’ın (OVP) açıklanmasıyla beraber yarattığı ekonomiye dair gündemi sürüyor.

Selçuk Geçer’den dolar, enflasyon ve OVP tahmini: Vergiler ve zamlardır

PARAANALİZ.COM

Dolar ve enflasyon öngörülerine yenileri eklenmeye devam ediyor. Uzman ve ekonomistlerin 3 yıllık ekonomi modelini eleştirmesi sürüyor. Selçuk Geçer tahmini ise daha da ilginç.

Uzman ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin yeni açıkladığı program hakkında (OVAP) iddialar da bulundu.

Geçer, sosyal medya hesabından dolar ve enflasyonun beklentilerin üzerinde olacağını kaydederken dolar yatırımcısı için, “o rakamı ikiyle çarpın” dedi:

“Orta Vadeli Program

Orta Vadeli Hedefler

2024 Enflasyon yüzde 33 Dolar 36.80 TL,

2025 enflasyon yüzde 15.2 Dolar 43.88 TL,

2026 enflasyon yüzde 8,5 Dolar 47.80 TL.

ÇARPI 2 yapın siz!!!”

DİKKAT SIRAT KÖPRÜSÜ YA DÜŞTÜN YA GEÇTİN!

Küresel piyasalarda ve Türkiye’de yaşanan gelişmeleri ekonomi düzleminde vatandaşa aktaran ve yatırımcıya uyarılarda bulunan Selçuk Geçer YouTube hesabı üzerinden “Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin” başlıklı bir yayın paylaştı:

TEMEL SEBEBİ VERGİ VE ZAMLAR

“Enflasyon üzerinde oluşan baskının devam edeceğini ve bu baskının maliyet enflasyonuna dönüşecek. Bunun en temel sebebi Türk lirasındaki değer kaybı ve ücretlendirmeler değil vergiler ve zamlardır.”

(HABER MERKEZİ)

İLGİLİ HABERRusya'nın 2023'ün ikinci çeyreğindeki GSYİH büyümesi yüzde 4,9 olduRusya’nın 2023’ün ikinci çeyreğindeki GSYİH büyümesi yüzde 4,9 oldu

İLGİLİ HABERFitch Ratings Türkiye raporunu açıkladı: İşte Fitch'in Türkiye kredi notuFitch Ratings Türkiye raporunu açıkladı: İşte Fitch’in Türkiye kredi notu

İLGİLİ HABERFas'ta tahıl üretimi yüzde 61,8 oranında artış gösterdiFas’ta tahıl üretimi yüzde 61,8 oranında artış gösterdi

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler