Sosyal Medya

Ekonomi

Onlar en ucuzları! İşte uygun fiyatlı sıfır otomobiller

Kasım ayının gelmesiyle birlikte otomobil markaları fiyat listelerini güncelledi. 2023'te satış ve zam rekorları kıran sıfır otomobil piyasasında, fiyat artışları yavaşlarken, indirim ve kampanyalar hız kazandı. Yıl sonuna doğru yaklaşırken, sıfır otomobil hayali kuranların en büyük ilgisi güncel fiyatlar oldu. Artık tüketiciler, satın almak istedikleri aracın fiyatındaki değişimleri yakından takip ediyor ve mevcut fırsatları değerlendirmek için adım atıyor.

Onlar en ucuzları! İşte uygun fiyatlı sıfır otomobiller

Kasım ayının gelmesiyle birlikte otomobil markaları fiyat listelerini güncelledi. 2023’te satış ve zam rekorları kıran sıfır otomobil piyasasında, fiyat artışları yavaşlarken, indirim ve kampanyalar hız kazandı. Yıl sonuna doğru yaklaşırken, sıfır otomobil hayali kuranların en büyük ilgisi güncel fiyatlar oldu. Artık tüketiciler, satın almak istedikleri aracın fiyatındaki değişimleri yakından takip ediyor ve mevcut fırsatları değerlendirmek için adım atıyor.

 

 

Otomotiv sektörü, art arda rekorlar kırarak bugünlere gelirken, şimdi fiyat artışları yavaşladı ve indirim ile kampanyaların dönemi başladı. Artık 3-6 aylık bekleme listeleri yerini hemen teslime kadar gelmeye bıraktı.

 

Markaların ellerindeki araç stoğu arttıkça, piyasa eski canlılığına dönmeye başlıyor. Sıfır otomobil almak isteyenler için internet sitelerinde yer alan fiyat listeleri, en uygun modelleri belirlemede önemli bir kaynak haline geldi.

 

Son olarak markaların internet sitelerinde yayımlanan fiyat listelerine göre, 1.5 milyon TL’nin altındaki modelleri derledik.

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler