Sosyal Medya

Borsa

Bybit: ‘Ethereum doğrulayıcıları, Şangay yükseltmesi öncesinde 500.000’i vurdu…’

Decentraland (MANA) Metaverse token rebound'a liderlik etti; Ethereum doğrulayıcıları, Şangay yükseltmesi öncesinde 500.000'i vurdu...

Bybit: ‘Ethereum doğrulayıcıları, Şangay yükseltmesi öncesinde 500.000’i vurdu…’

Bybit Global ekibi tarafından hazırlanan günlük bültende günün öne çıkan sektör gelişmeleri yer alıyor. ABD hisse senedi endeksleri karışık performanslar gösteriyor, teknoloji ağırlıklı Nasdaq Endeksi %0,14 arttı ve Dow Jones ortalaması %1,14 düştü. Bu arada, daha geniş kripto para birimi piyasası, yazı yazıldığı sırada son 24 saat içinde Bitcoin ve Ether sırasıyla %0,81 ve %1,25 artışla son dalgalanmadan istikrar kazandı. İki haftalık %125,6’lık getiri kaydeden bugünün en çok hareket eden MANA, Metaverse belirteçlerine yönelik yatırımcı talebi nedeniyle daha geniş pazardan daha iyi performans gösterdi.

MANA, en büyük Web3 Metaverse projesi Decentraland’ın yerel simgesi. Token fiyatı, daha geniş kripto para piyasasının toparlanmasının ardından son iki hafta içinde ikiye katlandı ve neredeyse tüm Metaverse belirteçleri yüzdelik artışlar kaydetti. Ancak MANA, özellikle en yakın rakibi Sandbox’ın iki haftalık %74’lük getirisiyle karşılaştırıldığında, son iki haftada en iyi performans gösterenlerden biri olarak ortaya çıktı. Temel bilgilere bakıldığında, parsel ziyaretçileri, yani arazi parsellerine tıklayan ziyaretçiler Aralık ayından bu yana belirgin bir artış görürken, tekil ziyaretçiler hala durgun. Son güncellemelerle ilgili olarak Grand Slam tenis turnuvalarından biri olan Avustralya Açık, ana akım medyada Metaverse projesine ışık tutarak Decentraland’a geri dönüyor.

Ethereum’un Şangay yükseltmesi yaklaşırken, Ethereum doğrulayıcılarının sayısı bu yazının yazıldığı tarihte 500 binin üzerine çıktı. 15 Eylül 2022’deki The Merge’den bu yana zincir, işlemleri doğrulamak ve işlemek için ETH’yi stake etmek üzere doğrulayıcılara güvendi. Şanghay yükseltmesi, doğrulayıcıların, günlük 43.200 ETH’lik bir sınırla da olsa stake edilmiş ETH’lerini nihayet geri çekmelerini sağlayacak. Bu sınır, doğrulayıcıların ani bir kitlesel çıkışını önlemek için konulmuştur. Doğrulayıcı sayısındaki artışın bir diğer olası nedeni, Metamask’ın, kullanıcıların ETH’lerini Lido veya Rocket Pool gibi sıvı staking protokollerini kullanarak stake etmelerini sağlayan yeni staking özelliği.

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Bybit

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler