Sosyal Medya

Kripto Para

Altcoin piyasasında dikkat çeken gelişmeler!

Altcoin piyasasında 1 Aralık Cuma günü önemli gelişmeler yaşandı. İşte altcoin gelişmeleri arasında dikkat çekenler:

Altcoin piyasasında dikkat çeken gelişmeler!

STARKNET AİRDROP’U DOĞRULADI

Starknet Vakfı’nın belirli bir tarihe kadar faaliyet gösteren belirli kullanıcılar ve katkıda bulunan için airdrop yöntemiyle token dağıtacağı bildirildi. Ethereum katman-2 ağının yeni yerel varlığı STRK’nin dağıtımı için anlık görüntünün alındığından bahsedilirken airdrop ile ne kadar token dağıtılacağına yönelik çalışmaların tamamladığı aktarıldı.

DOGE’DEKİ YÜKSELİŞİN ARDINDAN BALİNALAR HAREKETE GEÇTİ

DOGE fiyatının geçen hafta dip seviyelerden %20 sıçramasının arından anonim bir balina yüksek miktarda varlığı Robinhood borsasına taşıdı.

Whale Alert’ın verilerine göre anonim balina bugün yaklaşık 25 milyon dolar değerinde 300 milyon DOGE’yi borsaya aktardı. DOGE fiyatı, bugün 0,085 dolara kadar yükseldikten sonra gelen satışlarla 0,082 dolara kadar gerilerken %0,7 oranında kısmi bir düşüşle devam ediyor.

DYDX VAKFI YÜKSEK MİKTARDA DYDX’İN KİLİDİNİ AÇTI

dYdX Vakfı, kurucular, yatırımcılar, ekip ve diğer fayda sağlayanlar için tahsis edilen yaklaşık 477 milyon dolar değerinde 150 milyon DYDX’in kilidini açtı.

Lookonchain verileri kilit açma işleminin ardından üç büyük yatırımcının Binance’e yaklaşık 21,5 milyon dolar değerinde DYDX tokeni gönderdiğini duyurdu.

BİNANCE 16. LUNC YAKIMINI TAMAMLANDI

Kripto borsası Binance, 16. LUNC yakım işleminde yaklaşık 4 milyar altcoin’in tedavülden çıkmasını sağladı. Yakım etkinliği Kasım ayı boyunca devam ederken Binance’in bu etkinlikle birlikte dolaşımda çıkardığı LUNC miktarı, 40 milyar adede yaklaştı.

Böylece Binance, tek başına LUNC topluluğu tarafından yakılan toplam tokenin yarısını yakarken topluluğa olan desteğini göstermeye devam ediyor.

CRYPTO.COM, XRP VE SOL İÇİN EURO TİCARETİNİ BAŞLATTI

Son zamanların popüler altcoin’leri arasında yer alan XRP ve SOL, kripto para borsası Crypto.com tarafından bir destek daha buldu.

Kripto para ticaret platformu XRP/EUR ve SOL/EUR işlem çiftlerinin artık platformunda mevcut olduğunu duyurdu. Bu işlemler, henüz kripto paraların fiyatları üzerinde çok etkili olmazken zamanla popüler altcoin’lerin işlem hacimlerini olumlu etkileyeceği düşünülüyor.

XRP, bu hafta 0,6 dolar seviyesinde yatay kalırken SOL, hafta başında 54 dolardan destek bulduktan sonra hafta sonuna doğru haftalık %5’e yakın değer artışıyla 60 dolardan alıcı buluyor.

(Investing.com)

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler