Sosyal Medya

Ekonomi

Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşları ‘kısa mesaj’ yoluyla bilgilendirdi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, halka yönelik bir kısa mesaj göndererek, AKP ve MHP'nin Meclis'ten geçirdiği tezkereyi protesto ettiğini bildirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşları ‘kısa mesaj’ yoluyla bilgilendirdi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, halka yönelik bir kısa mesaj göndererek, AKP ve MHP’nin Meclis’ten geçirdiği tezkereyi protesto ettiğini bildirdi.

 

 

Son günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AKP ve MHP oylarıyla kabul edilen yeni tezkere hakkında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan bir kısa mesaj ile halka duyuruldu.

 

Kemal Kılıçdaroğlu, bu tezkere ile Türk askerinin Irak ve Suriye’deki görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasını ve yabancı askerlerin de Türkiye’de bulunmasına olanak tanınmasını protesto ettiğini açıkladı. CHP lideri, tezkere metninde yabancı askerlerin Türkiye’de bulunmasına dair ifadenin yer aldığını belirterek, tezkereye karşı çıktığını ve bu maddenin kabul edilmesini protesto ettiğini belirtti.

 

Gönderilen kısa mesaj şu şekildeydi: “AKP ve MHP’nin Meclis’ten geçirdiği tezkerede yer alan ve yabancı askerlerin ülkemize gelmesine olanak tanıyan maddeyi kabul etmiyorum, protesto ediyorum!”

 

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler