Sosyal Medya

Ekonomi

İş dünyası Ankara’da ‘Dijital Dönüşüm’ için toplandı

Teknolojinin iş dünyasındaki etkisi giderek artarken, dijital dönüşüm işletmelerin önceliklerinden biri haline geliyor. Bu bağlamda, en uygun teknoloji sağlayıcılarını ve çözümleri arayan şirketler, 12 Eylül'de Ankara'da düzenlenen etkinlikte dijital dönüşüm konusunda uzmanlardan bilgi edindiler. Ayrıca, yoğun rekabet ortamında stratejik yol haritaları oluşturmak için ipuçları elde ettiler.

İş dünyası Ankara’da ‘Dijital Dönüşüm’ için toplandı

Şirketlerin işlerini optimize etmeleri, mükemmel müşteri deneyimi yaratmaları ve operasyonel verimliliklerini artırmaları amacıyla gerçekleşen dijital dönüşüm, iş dünyasının dinamiklerini değiştirmeye devam ediyor. Hem yerel hem de küresel pazarlarda rekabet avantajı elde etmek isteyen birçok yerli şirket, dijital dönüşümlerine rehberlik edecek teknoloji sağlayıcılarını ve çözümlerini araştırıyor. 1Ci adlı yazılım çözümleri sağlayıcısı, 95 ülkede faaliyet göstermektedir ve bu amaçla 12 Eylül’de Ankara Hilton Otel’de düzenlenen “1Ci Customer Day” etkinliği ile farklı sektörlerden katılımcılarla buluşarak işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik çözümlerini tanıttı.

 

1Ci Türkiye Ülke Yöneticisi Mert Onay, etkinliğin amacını şu sözlerle açıkladı: “Türkiye’deki işletmelerin hızla değişen dijital ortama uyum sağlaması gerekiyor. Bu nedenle, iş dünyasının çeşitli kesimlerinden katılımcılarla bir araya gelerek işletmelerin özel ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunduk. 1Ci Customer Day etkinliğimizde, şirketlerin dijital dönüşümlerine rehberlik ederken, endüstrilerin özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarladığımız, uygun fiyatlı ve kolaylıkla tüm sistemlere entegre edilebilen yerelleştirilmiş 1C:ERP ürünümüzü tanıttık. Ayrıca, şirketlerin finans alanındaki ihtiyaçları için özel olarak tasarladığımız 1C:Perform hakkındaki detayları da katılımcılarımızla paylaştık.”

ANKARA HALK EKMEK TEMSİLCİLERİ DE KATILDI

Farklı sektörlerden birçok yerli şirketin katıldığı 1Ci Customer Day etkinliğinde dijital dönüşümle ilgili başarı hikayeleri paylaşıldı. Katılımcılar, sektörel bilgi ve deneyimlerini paylaşmak üzere 1C:Perform ve 1C:ERP danışmanlarıyla birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Aynı zamanda işletmeler, bütçelerine ve ihtiyaçlarına en uygun yerelleştirilmiş çözümleri keşfederken, etkinliğin partnerleri DND Yazılım ve Ankara Halk Ekmek temsilcileri de konuşmalar gerçekleştirdi.

1Ci Türkiye Ülke Yöneticisi Mert Onay, farklı sektörlerden katılımcılarla bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını belirterek, “2017’den bu yana işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerinde ihtiyaç duydukları teknolojik altyapıyı sunma misyonuyla faaliyet gösteriyoruz. Amacımız, şirketlerin verimliliklerini artırarak rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı olmak. Bu hedefle, özelleştirilebilir yazılım çözümleri sunuyor, kapsamlı araştırmalar ve analizler gerçekleştiriyoruz. CPM (Kurumsal Performans Yönetimi), ERP (Kurumsal Kaynak Planlama), finansal planlama, depo yönetimi ve üretim yönetimi gibi birçok alanda yazılım çözümleri geliştiriyoruz. Büyüyen şirketlerden holdinglere kadar geniş bir yelpazede müşterilerimizin karmaşık operasyonlarını etkin bir şekilde yönetmelerinin önünü açıyoruz. 1Ci Customer Day etkinliğimizle de katılımcıların sorularını yanıtlarken onlar için en uygun çözümlerimizi paylaşmaktan mutluyuz” dedi.

PARA ANALİZ

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler