Sosyal Medya

Ekonomi

Hazine ve Maliye ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarında yapılan yeni atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı!

Hazine ve Maliye, Milli Eğitim, Kültür ve Turizm ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarında gerçekleşen yeni atamalar Resmi Gazete’nin 7 Ekim 2023 tarihli sayısında yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda gerçekleşen yeni atamalar dikkat çekti.

Hazine ve Maliye ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarında yapılan yeni atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarının kadrolarında yapılan değişiklikler dikkat çekti. Paraanaliz.com’un Resmi Gazete’den edindiği bilgilere göre her iki Bakanlığın önemli kadrolarına şu isimler getirildi:

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesindeki Kamu Malı Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdürü Yakup Tekin, Kamu Finansmanı Genel Müdürü Ömer Karademir, Borçlanma Genel Müdürü Yiğit Korkmaz Yaşar, Finansal Piyasalar ve Kambiyo Genel Müdürü Deniz Yılmaz, Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar, Özelleştirme İdaresi Başkanı Bekir Emre Haykır oldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesindeki KOSGEB Başkanlığı’na Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığı’na Yusuf Kıraç, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanlığı’na Mehmet Zeki Durak atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasını taşıyan kararnameye göre toplamda 4 Bakanlığın kadrolarında değişikliğe gidildi. Bunlar, Hazine ve Maliye, Milli Eğitim, Kültür ve Turizm ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlıkları.

ATAMA YAPILAN 4 BAKANLIKTAKİ UNVAN İLE İSİMLERİN TAM LİSTESİ ŞÖYLE:

PARA ANALİZ

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler