Sosyal Medya

Ekonomi

Hakemler artık formalarına reklam alacak… Türk futbolunda bir ilk

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), lig maçlarında görev yapan hakemlerin formalarına reklam alacağını duyurdu. Bu adım, Türk futbolunda bir ilki temsil…

Hakemler artık formalarına reklam alacak… Türk futbolunda bir ilk

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), lig maçlarında görev yapan hakemlerin formalarına reklam alacağını duyurdu. Bu adım, Türk futbolunda bir ilki temsil ediyor.

 

 

TFF’nin açıklamasına göre, NG Kütahya Seramik ile gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde 2026-2027 sezonunun sonuna kadar Süper Lig, 1. Lig, TFF 2. ve 3. Lig, Türkiye Kupası ile Kadın Futbol Süper Ligi hakem formalarına sponsorluk sağlanacak.

 

NG Kütahya Seramik, bu anlaşma ile hakem formalarının sırt ve tek kol kısmında reklam yerleştirirken aynı zamanda TFF Hakem Akademisi’ne de sponsor olacak. Bu iş birliği, Türk hakemlerinin geleceğini desteklemeyi amaçlayan bir girişimi de içeriyor.

 

Hakem formalarına sponsorluk anlaşması, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın katılımıyla yarın İstanbul’daki TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenecek bir imza töreni ile resmiyet kazanacak.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler