Sosyal Medya

Ekonomi

Erdoğan’dan asgari ücret açıklaması: “Söz verdiğimiz gibi…”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhtarlar Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, yeni asgari ücretin yüzde 49 artışla 17 bin 2 liraya çıkmasının, enflasyona karşı çalışanları koruma sözüne sadık kalındığını belirtti.

Erdoğan’dan asgari ücret açıklaması: “Söz verdiğimiz gibi…”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhtarlar Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, yeni asgari ücretin yüzde 49 artışla 17 bin 2 liraya çıkmasının, enflasyona karşı çalışanları koruma sözüne sadık kalındığını belirtti.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhtarlar Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, yeni asgari ücretin yüzde 49 artışla 17 bin 2 liraya çıkarılmasının çalışanları enflasyona karşı koruma sözüne sadık kalındığını belirtti.

 

Konuşmasında, İçişleri Bakanına muhtarlıkların günümüz şartlarına uygun bir şekilde yapılandırılması talimatını verdiğini de ifade etti.

 

Erdoğan’ın konuşmasından diğer önemli vurgular şunlardı:

 

“Ülkemiz sınırları içerisinde terörün azalmasının en önemli sebeplerinden biri, yürütülen operasyonlar oldu. Özellikle Irak ve Suriye’deki operasyonlarımız devam ediyor. Vatan topraklarının teröristler tarafından kirletilmesine izin vermiyoruz. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık ve bundan sonra da bırakmayacağız. Son operasyonlarda 22 Aralık’tan bu yana 59 terörist etkisiz hale getirildi. Harekatlarımız, ülkemiz ve milletimiz için tehdit unsuru olan teröristler tamamen etkisiz hale gelene kadar devam edecek.

 

Ayrıca, Merkez Bankası rezervlerimizin tarihin en yüksek seviyesi olan 145 milyar 456 milyon dolarla rekor kırdığını da belirtmek isterim.”

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler