Sosyal Medya

Ekonomi

Bir ünlü firma daha iflas bayrağını çekti! Yüzlerce insan işsiz kalacak

Türkiye'de son günlerde işletmelerin zorlu ekonomik koşullarla başa çıkmakta güçlük çektiği görülüyor. Bir günde 60 firma iflas etti ve KOBİ'lerin bankalara olan borçları 1,5 trilyon lirayı aştı. İflas eden işletmelere bir yenisi daha eklendi; bu sefer yüzlerce çalışanı bulunan 24 yıllık Sed Geri Dönüşüm Metal Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iflas etti.

Bir ünlü firma daha iflas bayrağını çekti!  Yüzlerce insan işsiz kalacak

Türkiye’de son günlerde işletmelerin zorlu ekonomik koşullarla başa çıkmakta güçlük çektiği görülüyor. Bir günde 60 firma iflas etti ve KOBİ’lerin bankalara olan borçları 1,5 trilyon lirayı aştı. İflas eden işletmelere bir yenisi daha eklendi; bu sefer yüzlerce çalışanı bulunan 24 yıllık Sed Geri Dönüşüm Metal Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iflas etti.

 

 

Türkiye’de bir günde 60 işletme kepenk kapatma noktasına geldi. KOBİ’lerin bankalara olan borç yükü 1,5 trilyon lirayı aştı. İflas eden işletmeler listesine büyük kuruluşlar da ekleniyor.

 

Merhabahaber’de yer alan bilgilere göre, dünya genelinde COVID-19 salgını nedeniyle büyük bir ekonomik kriz yaşanıyor. Bu krizin etkileri Almanya gibi büyük ekonomilere de dokunuyor, ki bu da herkesi şaşırtıyor. Türkiye’de ise ekonomik zorluklardan kaynaklı iflas eden işletmelere bir yenisi daha eklendi.

 

Daha önce konkordato talebinde bulunan Sed Geri Dönüşüm Metal Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin iflasına karar verildi. Firmanın Ankara merkezli olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Bu durum, işletmenin zorlu ekonomik koşullar nedeniyle iflas ettiğini gösterdi.

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler