Sosyal Medya

Borsa

INOX India beklenen primle halkı arzı gerçekleştirdi

INOX India Limited, yatırımcıların yüksek beklentileri arasında bugün Bombay Menkul Kıymetler Borsası (BSE) ve Ulusal Menkul Kıymetler Borsası'na (NSE) ilk kez giriş yaptı. Şirketin ilk halka arzının (IPO), piyasa uzmanlarının iyimserliğini ve gri piyasa primini (GMP) yansıtan önemli bir primle açılması bekleniyordu.

INOX India beklenen primle halkı arzı gerçekleştirdi

Halka arz hisse başına ₹627 ila ₹660 aralığında fiyatlandırıldı. Piyasa tahminleri, fiyat bandının üst sınırı üzerinde %80’lik bir prim olduğunu ve bunun da halka arz fiyatını hisse başına ₹1,185’e yaklaştıracağını gösteriyordu. INOX India’nın halka arzını çevreleyen coşku, piyasadaki dalgalanma ve değerleme konusundaki daha geniş endişelere rağmen yatırımcı ilgisini toplayan benzersiz pazar konumu ve yeniliğe olan güçlü bağlılığına dayanıyor.

İşlemler bu sabah yerel saatle 9:45 (UTC+5:30) civarında planlanan açılış öncesi seansın ardından başladı. Hisseler ‘B’ grubu menkul kıymetler altında listelenmiş olup, normal işlem yerel saatle 10:00’da başlamıştır. Gün boyunca işlemler devam ederken, tüm gözler INOX India’nın halka arz fiyatlandırması ve piyasa öncesi göstergeler tarafından belirlenen yüksek beklentileri karşılayıp karşılamadığını görmek için üzerinde olacak.

(Investing.com)

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler