Sosyal Medya

Borsa

‘Borsaya girilir mi?’ Ekonomi uzmanı alım için seviye açıkladı

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak, borsadaki alım fırsatını belirtti. Kolçak’ın kelimeleri yatırımcıların dikkatini celbetti. İşte, Hatice Kolçak’ın açıklamalarının derinlemesine analizi…  …

‘Borsaya girilir mi?’ Ekonomi uzmanı alım için seviye açıkladı

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak, borsadaki alım fırsatını belirtti. Kolçak’ın kelimeleri yatırımcıların dikkatini celbetti. İşte, Hatice Kolçak’ın açıklamalarının derinlemesine analizi…

 

Ekonomiye dair meselelerle ilgili açıklamalarda bulunan Hatice Kolçak, borsa hakkında belirgin ifadeler kullandı.

 

Kolçak, alım fırsatı için belirli bir sınır belirterek, şu bilgileri aktardı:

 

Borsa, dün 7 bin 300’lerin üstünde bir seviye gördü. Bu durum, herkesin ruh halini yükseltti. Çünkü artık 7 bin 800’lere ulaşabileceğini gösterdi, fakat kapanış bu seviyeden gerçekleşmedi. Kapanış oldukça kritik bir yerden, 7 bin 221’den yapıldı.

 

2-006.jpg

 

 

Bu, hassas bir durum. Bir düzeltme yapılması gerekmekte. Borsada hiç durmaksızın bir yükseliş olmaz. Belirli bir noktadan bir satış gelmesi gerekiyor. Bir düzeltme gelmesi gerekiyor. Bu satışı henüz görmedik. Bu yüzden, kritik bir noktada kapattı. Bugün, biraz daha ihtiyatlı olunması gereken bir gün. 7 binlerin üzerinde kaldığı sürece, orta ve uzun vadede bir problem yok.

Fakat eğer 7 binlerin altına düşerse, burada dikkatli olmamız gerekiyor. Bu, satışın biraz daha derinleşeceği anlamına geliyor. Tamamen düşmesi benim için bir alım fırsatı olacak. Ne kadar aşağı gelirse, benim için o noktadan alım fırsatı olacak.

 

 

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler