Sosyal Medya

Borsa

Panelsan, Gedik Yatırım liderliğinde halka arz ediliyor!

Çatı ve cephe panelleri sektörünün lider kuruluşlarından Panelsan, Gedik Yatırım liderliğinde halka arz ediliyor...

Panelsan, Gedik Yatırım liderliğinde halka arz ediliyor!

Panelsan Çatı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 9-10-11 Şubat tarihlerinde Gedik Yatırım liderliğinde oluşturulan konsorsiyum aracılığıyla halka arz ediliyor.

Halka arz, Gedik Yatırım aracılığıyla sabit fiyatla talep toplama yöntemi ile gerçekleşecektir. Talep toplama, 3 gün boyunca belirlenen 10,20 TL fiyat seviyesinden yapılacaktır.

Sermaye artırımı ve ortak satışı yoluyla gerçekleştireceği halka arzına yönelik olarak Sermaye Piyasası Kurulu’ndan onay alan Panelsan, Gedik Yatırım aracılığıyla halka arz ediliyor. Halka arzın büyüklüğü 196.350.000 TL olacak. Panelsan payları, 10,20 TL sabit fiyatla satışa sunulacak olup söz konusu paylar sabit fiyatla talep toplama yöntemi ile halka arz olacak.

2004 yılında Ankara’da kurulan Panelsan ilk olarak Mineral Yün (Taşyünü-Camyünü) ve Expanded Polysytrene Polistren (EPS) yalıtımlı sandviç panel üretimine başlayan firma, değişen ve gelişen coğrafyada inşaat sektörünün ve yatırımcının yalıtım konusunda bilinçlenmesinden kaynaklı, sandviç panel ve EPS ürünlerine ihtiyacın artacağını analiz ederek, 2005 yılında EPS yalıtım levhaları ve enjeksiyon ambalaj ürünleri üretim hattını devreye almıştır. 2010’lu yıllara gelindiğinde, AR-GE yatırımları, kurumsallaşmaya ve toplam kalite yönetimine verdiği önem, markalaşma yolunda attığı adımlar doğrultusunda artan pazar payı ile Panelsan yönetimi yeni yatırımlar için karar alma sürecine girmiştir. 2014 yılında çalışmalarını ve yatırımlarını Kaizen ve 5S ile destekleyen; kaliteli, güvenli, ekonomik, estetik ve konforlu yaşam alanları oluşturan Panelsan, aynı dönemde Poliüretan (PUR) ve Poliizosiyanurat (PIR) yalıtımlı sandviç panel hattını da devreye sokmuştur.

Marka bugün itibariyle 57.000 m² üzerindeki 22.000 m²’lik kapalı alanda yer alan tesisinde gerçekleştirdiği üretimle; sektörde ısı yalıtımı, hava geçirimsizliği, hijyen, terleme, güvenlik, estetik, yangın yalıtımı gibi tüm ihtiyaçlara cevap verecek ürün gamına sahiptir. Toplam kalite yönetimi anlayışı, 3 farklı kıtada talep gören FM Global sertifikalı ürünleri ile Panelsan, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler, Afrika ve Avrupa’da aranılan ve kullanılan bir marka konumuna gelmiştir.

Halka arz ile ilgili detaylı bilgi almak ve Gedik Yatırım avantajları ile halka arza katılmak için siz de hemen bir hesap açabilirsiniz hesabı açmak için tıklayınız.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler