Sosyal Medya

Borsa

Kontrolmatik, dünyanın en büyük sistem entegratörleri listesinde 28’nci sıraya yükseldi

Kontrolmatik Teknoloji, CFE Medya ve Teknoloji’nin yayınladığı dünyanın en büyük sistem entegratörleri listesinde yerini 28’nci sıraya taşıdı...

Kontrolmatik, dünyanın en büyük sistem entegratörleri listesinde 28’nci sıraya yükseldi

Kurulduğu günden bu yana sadece Türkiye’de değil aynı zamanda Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da 27 ülkede, kamu ve özel sektörde 300’ün üzerinde birçok başarılı projeye imza atan Kontrolmatik Teknoloji, CFE Medya ve Teknoloji’nin yayınladığı dünyanın en büyük sistem entegratörleri listesinde yerini 28’nci sıraya taşıyarak yeni bir başarıya imza attı.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında halka arz olan ve operasyonel teknolojiler, endüstriyel yazılım, haberleşme, bilgi güvenliği, nesnelerin interneti, güç sistemleri ve proje yönetimi konularında başarılı birçok projeyi hayata geçiren Kontrolmatik Teknoloji, iş ve süreç yönetiminde gösterdiği başarılı performansı sayesinde CFE Medya ve Teknoloji’nin yayınladığı “Dünyanın en büyük sistem entegratörleri” listesinde 37. sıradan 28. sıraya yükseldi.

Konuyla ilgili görüş bildiren Kontrolmatik Genel Müdürü Osman Şahin Köşker; “Kontrolmatik Teknoloji olarak sektörümüzün yakından takip ettiği ‘Dünyanın en büyük sistem entegratörleri’ listesinde adımızı üst sıralara taşıdığımız için çok mutluyuz. Bir teknoloji şirketi olarak her zaman kendimizi bir adım öne taşıyacak projelerin içerisinde yer alıyoruz. Hedeflerimiz de hayallerimiz de çok büyük.  Her geçen gün büyüyor ve bünyemize yeni kardeş şirketler dahil ediyoruz. Önümüzdeki yıl listedeki adımızı daha yukarı taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler