Sosyal Medya

Genel

Kılıçdaroğlu: Seçim tarihi belirlensin biz adayımızı belirleyeceğiz

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın Millet İttifakı’nı hedef alarak 2023 seçimleri için ‘Daha karşıma çıkaracak aday bile belirleyemediler’ sözlerine cevap verdi.…

Kılıçdaroğlu: Seçim tarihi belirlensin biz adayımızı belirleyeceğiz

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın Millet İttifakı’nı hedef alarak 2023 seçimleri için ‘Daha karşıma çıkaracak aday bile belirleyemediler’ sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu, “Seçim tarihini belirlesin biz adayımızı belirleyeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı konuşmada, muhalefet partilerine yüklendi. Muhalefete yönelik sert eleştirilerini dile getiren Erdoğan, CHP ve İYİ Parti’ye çok ağır sözler söyleyerek, “Daha karşımıza çıkaracak bir aday bile belirleyemediler” dedi.

Erdoğan’ın bu açıklamalarına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan açıklama geldi. Zonguldak Cumhuriyet Caddesi’nde yaptığı esnaf ziyaretinin ardından gündeme ilişkin soruları cevaplayan Kılıçdaroğlu, “Seçim tarihini belirlesin biz adayımızı belirleyeceğiz” dedi.

‘SEÇİM TARİHİNİ BELİRLESİN BİZ ADAYIMIZI BELİRLEYECEĞİZ’

Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Seçim tarihini belirlesin biz adayımızı belirleyeceğiz. Hem seçim tarihini belirlemiyor hem kalkmış adayınız kim diyor. Adayımızın kim olduğunu açıklamamız için senin ‘Ben erken seçim istiyorum, sandığı getiriyorum Bay Kemal gel sen de oy kullan’ demesini bekliyoruz. Söylemiyor.”

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler