Sosyal Medya

Borsa

Bybit: ‘Bitcoin son 24 saatte değerinin %5’inden fazla kayıp yaşadı…’

ABD hisse senedi piyasaları tarihsel olarak hisse senedi fiyatlarının potansiyel bir destekçisi olan ara seçimler öncesinde geniş tabanlı bir rallide ikinci gününde yükseldi...

Bybit: ‘Bitcoin son 24 saatte değerinin %5’inden fazla kayıp yaşadı…’

Bybit tarafından haftanın ikinci gününde hazırlanan değerlendirmede piyasalarda son 24 saatte yaşanan gelişmeler yer alıyor. Piyasaların son 24 saati: ABD hisse senedi piyasaları tarihsel olarak hisse senedi fiyatlarının potansiyel bir destekçisi olan ara seçimler öncesinde geniş tabanlı bir rallide ikinci gününde yükseldi. Seçim sonucuna ve bunun finansal piyasalar üzerindeki potansiyel etkisine ilişkin spekülasyonlar, yatırımcıların dikkatini geçici olarak Federal Rezerv’in enflasyonu düşürmeye yönelik kararlı kampanyasından uzaklaştırdı. Dolar, Hazine getirileriyle birlikte düştü.  Ancak, kripto piyasası ters yönde hareket ediyor gibi görünüyor. Bitcoin, son 24 saat içinde piyasa değerinin %5’inden fazlasını kaybettikten sonra 20 bin dolarlık kilit psikolojik eşiğin altında el değiştiriyor. Bu arada, son altı ayda aktif olan zincir içi tedarik, en son Mayıs 2022’de görülen tarihi düşük seviyelere ulaştı.

Ethereum son 24 saatte %6,6 düştükten sonra şu anda 1,500 doların altında işlem görüyor. FTT ve SOL, benzer bir zaman diliminde çift haneli yüzde kayıplarında aşağı yönlü düzeltmeye öncülük ederken, orta-büyük altcoinler büyük ölçüde kırmızıya döndü. Aslında, FTX ve Alameda ile ilişkili diğer birçok token, FIDA (-11.2%), SRM (-10.03%) ve RAY (-13.9%) dahil olmak üzere Binance-FTX gerilimlerinin çapraz ateşine yakalandı.

Bitcoin madencilik şirketi Riot Blockchain’in üçüncü çeyrek geliri, analistlerin beklentilerinin gerisinde kaldı ve net zararı bu yılın başlarında 15,3 milyon dolardan 36.6 milyon dolara yükseldi. Firmanın geliri, durgun spot fiyatlara ve yükselen enerji maliyetlerine karşı devam eden savaşın ortasında, analistler tarafından 54,2 milyon dolarlık tahminin kaçırılmasıyla %28 düşerek 46,3 milyon dolara düştü. Argo ve Iris Energy de dahil olmak üzere sektördeki önemli madenciler borcunu ödemekte zorlanırken, madencilik sektörü zorluklarla karşı karşıya.

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Bybit

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler