Sosyal Medya

Borsa

2022’de En Çok Kazandıran Coinler

Kripto paralar özellikle 2021 yılında büyük bir patlama yaşayıp oldukça önemli bir değer kazanırken, 2022 yılında da bu Kripto paralar…

2022’de En Çok Kazandıran Coinler

Kripto paralar özellikle 2021 yılında büyük bir patlama yaşayıp oldukça önemli bir değer kazanırken, 2022 yılında da bu Kripto paralar yani coinler yaygınlaşmaya devam etmektedir. Ancak özellikle 2022 yılında Kripto para piyasasında yaşanan büyük dalgalanmalar, yatırımcılarını tedirgin ederken, bu piyasanın değişkenliğinden yararlanıp önemli paralar kazanan kişiler olsa da özellikle yatırımının büyük bir kısmını kaybeden de pek çok kişi olmuştur. 2022’de en çok kazandıran coinler ise özellikle yükselmesi gereken ancak istenilen patlamayı yapamayan pek çok coinin aksine, 2022 yılında büyük bir değer artışı kazanmış ve yatırımcılarının yüzünü güldürmüştür.

Özellikle 2022 yılında geçen seneye göre pek çok coin yatırımcılarını kaybedip değer kaybı yaşarken, bu yıl ön plana çıkan ve yakaladığı büyük artışla dikkat çeken bazı coinler de olmuştur. Özellikle yatırımcılarının büyük bir kar elde etmesini sağlayan bu coinler arasında en çok dikkat çeken coinlerden bazıları şunlardır;

  • LOCUS
  • SAFE
  • NEST
  • MPL

Bu coinleri Zovovo.com’un hazırladığı https://www.zovovo.com/bitcoin-siteleri/ sayfasındaki güvenilir Bitcoin siteleri listesindeki borsalardan alabilirsiniz.

LOCUS

Locus Chain’in kripto para birimi olan LOCUS, özellikle en hızlı yükselen kripto para 2022 listesinde zirvede yer almış ve bu yıl gösterdiği yüzde 454,16 değer artışı ile yatırımcılarına büyük bir gelir sağlamıştır.

Merkeziyetçilik teknolojisi üzerine bir proje olan Locus Chain’i temsil eden ve diğer kripto paraların aksine fiat para ile direkt olarak borsalardan satın alınamayan bu LOCUS coin, günümüzde 148 milyon dolar seviyesinde oldukça önemli bir piyasa değerine sahip olurken, 2022 başında 0,029 dolardan işlem gören bu coin, günümüzde işlem değerini 0,1692 dolara kadar çıkarmış durumdadır.

SAFE

Dünyanın Solana üzerinde ilk ve tek tam blok zinciri çatalı olan SAFE, özellikle kullanıcılarına ve yatırımcılarına büyük bir güvenlik ve emniyet sağlayabilmek adına sahip olduğu projelerle dikkat çekerken, Solana teknolojisini tam anlamıyla geliştirmek adına çabalayan bir kripto para projesidir.

Sahip olduğu SAFE coin ile 2022 yılında büyük bir değer kazanan ve kişilerin yatırımlarını boşa çıkarmayan bu kripto para birimi, 2022 başında 8.3 Dolardan işlem görürken, 2022 sonlarında şu anda 37 Dolar seviyelerinde işlem görmekte ve bu muazzam değer artışı ile 2022 yılının en çok değer kazanan ve de kazandıran coinleri arasında 2. Sırada yer almaktadır.

NEST

Zincir üzerindeki fiyat sorununu çözebilmek adına bir fiyat belirleyicisi aracılığı ile geliştirilen NEST Protocol projesinin kripto para birimi olan NEST, merkezi olmayan ve Ethereum’a dayalı bir proje ve kripto para birimidir.

Her ne kadar dolar seviyesi düşük olsa da 2022 yılının başında 0.0067 dolar seviyesinde işlem gören NEST, 2022’nin sonlarında ise 0.0274 dolar seviyelerine kadar değerini yükseltmiş ve orana vurulduğunda bu yıl en çok kazandıran coinlerden biri olmuştur.

MPL

En çok hangi coin kazandırır? Sorusu pek çok kripto para yatırımcısı tarafından sorulurken, özellikle 2022 yılında büyük bir artış yaşayan diğer bir coin ise MPL olmuştur. Maple’ın kripto para birimi olarak piyasada yer alan MPL, merkezi olmayan kurumsal kredi piyasası olarak Ethereum tabanlı bir projedir.

Kişilere zincir üzerinden borçlarını kapatabilmeleri adına bir finansman hizmeti sunan bu proje, teminatsız krediler sunması ile hem oldukça fazla yatırımcıya sahip olmuş hem de sunduğu fırsatlar ile değerini sene sonunda önemli oranda arttırmıştır.

2022 yılının başında 17.7 dolardan işlem gören MPL, 2022’nin sonlarına doğru ise şu anda 49 dolar seviyelerinde işlem görmektedir. Özellikle sene başında MPL yatırımı yapmış olan kişiler, bugün yatırımlarında yaklaşık yüzde 189 oranında bir artış kazanmıştır.

 

Kaynak: https://www.zovovo.com/

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler