Sosyal Medya

Genel

Ahmet Davutoğlu’dan “Korkma” videosu: “Ne zamana kadar bu çıkar düzenini meşru görmeye devam edeceksiniz?”

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından “Korkma” adlı bir video yayımladı. Davutoğlu, “Ey ehli vicdan. Ayağa kalk. Sesini…

Ahmet Davutoğlu’dan “Korkma” videosu: “Ne zamana kadar bu çıkar düzenini meşru görmeye devam edeceksiniz?”

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından “Korkma” adlı bir video yayımladı. Davutoğlu, “Ey ehli vicdan. Ayağa kalk. Sesini yükselt ve sor: Nereye gidiyoruz? Ne zamana kadar bu çıkar düzenini meşru görmeye devam edeceksiniz?” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu “Korkma” başlıklı bir video yayımladı. Güncel meseleler üzerinden iktidara yüklenen Davutoğlu, yolsuzluğun meşrulaştırıldığını söyledi. Kolluk kuvvetlerinin İstanbul’da Doğu Türkistanlılara yönelik tutumu da eleştiren Davutoğlu, “Korkmayın” çağrısı yaptı.

Videolu paylaşımında iktidarı eleştiren Davutoğlu, “Ey ehli vicdan. Ayağa kalk. Sesini yükselt ve sor: Nereye gidiyoruz? Ne zamana kadar bu çıkar düzenini meşru görmeye devam edeceksiniz? 28 Şubat’ın yapamadığını yaptı. Şahsiyet, ilke ve duruş sahibi bir camianın hayat damarların kesti. Geriye her yanlışta hikmet arayan Her yolsuzluğu meşrulaştıran, olduğu gibi görünemeyen, göründüğü gibi olamayan özetle yaşayan ölülerden oluşan bir topluluk kaldı.” diye konuştu.

Güncel olaylar karşısında sivil toplum kuruluşlarının tutumunu da eleştiren Davutoğlu, “90’lı yıllarda Bosna’da yaşanan zulüm için bir gecede İstanbul’u ayağa kaldıran ve Taksim’i dolduran o ruh nerede? Doğu Türkistan’dan kardeşlerimize İstanbul sokakları dar edilirde o anlı şanlı STK’ların sesleri çıkmaz. Yoksa elde edilen rantlar mazlumları korumaktan daha mı evladır? Size bir kez daha sesleniyorum. Sesinizi yükseltin ve sizin dualarınızla, desteğinizle, alın terinizle ve tertemiz oylarınızla iktidar saltanatı kuranlardan hesap sorun. Korkmayın. Korkmayın. Korkmayın” dedi.

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler