Sosyal Medya

Borsa

Bybit: ‘Bitcoin ve Ethereum son 24 saatte istikrarını sürdürüyor…’

Bybit tarafından hazırlanan değerlendirmede hisse senetlerine, Bitcoin ve Ethereum'un son 24 saatine ve NFT piyasasındaki gelişmeler yer alıyor...

Bybit: ‘Bitcoin ve Ethereum son 24 saatte istikrarını sürdürüyor…’

Bybit tarafından hazırlanan değerlendirmede hisse senetlerine, Bitcoin ve Ethereum’un son 24 saatine ve NFT piyasasındaki gelişmeler yer alıyor.

Global hisse senetleri, sıkılaştırma politikalarının hafifleyeceği beklentisiyle son iki ay içindeki en uzun kazanç serisine doğru ilerliyor. Dolar iki günlük düşüşün ardından toparlanırken, hazine verimi %4.00 ile çok az değişti. Birkaç merkez bankasının hafta sonuna kadar açıklayacağı oran kararları da dahil olmak üzere makroekonomik veriler piyasaların bir sonraki yönünü belirleyecektir.

Kripto para piyasaları, Meta’nın üst üste ikinci çeyrekte açıklanan gelir düşüşüne rağmen yükselişini sürdürüyor. Bitcoin, 21 bin dolarlık sınırı aştı. Değerlendirme hazırlanırken, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi, son 24 saatte %2,5’lik bir kazanç kaydettikten sonra 20 bin dolarlık psikolojik bariyerin üst bölgesinde konsolide oluyor. Bitcoin kademeli olarak 21 bin dolara doğru ilerliyor ve bu seviyenin üzerinde daha güçlü bir dayanak oluşturduğu takdirde kazanımlarını artıracak. Opsiyon piyasasında, orta ve uzun vadeli çarpıklıktaki değişiklikler, duyguların daha iyimser bir hal aldığını gösteriyor.

Ethereum aynı dönemde %4,7 yükseldikten sonra şimdi 1.500 dolar seviyesinin oldukça üzerinde seyrediyor. Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi, artan duyarlılıklar ve azalan dolaşımdaki arz nedeniyle Eylül ayından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. stETH ve BETH, Ethereum ile neredeyse paritede işlem görüyor. Elon Musk’ın Twitter anlaşması tamamlanmak üzereyken DOGE ve SHIB çift haneli yüzdelerle yükselirken, piyasada orta-büyük altcoinler de hala yeşilde.

Aptos NFT pazarı, ilk aksaklıklara rağmen geçen hafta ana ağ lansmanından bu yana genişlemeye devam edityor. Aptos’un pazar yeri Topaz, bugüne kadar NFT ticaretinde 5,46 milyon dolar topladı ve bunların arasında platformdaki en büyük proje olan Aptos Monkey, son 24 saatte 2,3 milyon dolardan fazla hacim üretti. Aptos Monkeys ayrıca 24 saatlik işlem hacmi tablosunda hem Solana hem de Ethereum genelinde CryptoPunks dahil diğer tüm NFT koleksiyonlarını geride bırakarak ilk sırayı aldı. Bu arada, Solana’nın yaratıcı telif ücretlerini onurlandırmama kararı da bazı potansiyel yaratıcıları alternatifleri keşfetmeye zorluyor. Zodiac World ve Mogu Dragonz gibi projeler, son zamanlardaki heyecandan yararlanmak için Aptos’a taşındıklarını duyurdular.

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Bybit

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler