Sosyal Medya

Borsa

Bybit: Bitcoin ani artışlarla 20 bin doların üzerinde; 3AC’ye bağlı NFT’ler hareket halinde…

Bybit tarafından hazırlanan günlük piyasa değerlendirmesinde Bitcoin ve Ethereum'un Salı günkü seyrine ve piyasa gelişmelerine yer alıyor...

Bybit: Bitcoin ani artışlarla 20 bin doların üzerinde; 3AC’ye bağlı NFT’ler hareket halinde…

Bybit tarafından hazırlanan günlük piyasa değerlendirmesinde Bitcoin ve Ethereum’un Salı günkü seyrine ve piyasa gelişmelerine yer alıyor: Kripto piyasalarında Çarşamba günü ABD hisse senetleriyle birlikte yükselmeye devam ederken, S&P 500 Nisan 2020’den bu yana en büyük iki günlük kazancını kaydetti. Geniş tabanlı ralli, kısmen piyasaların Amerika’daki iş ilanlarına beklenmedik bir düşüşe tepki vermesiyle birlikte destek bularak 14 ayın en düşük seviyesine ulaştı.  Bu Fed’in sıcak işgücü piyasasına ilişkin endişesini bir nebze yatıştırdı. Büyük kripto para birimleri Salı günü iyi olarak nitelendirilebilecek fiyat hareketleri gördü. Bitcoin son 24 saatte %3’lük bir artışla bir haftalık bir mücadelenin ardından nihayet 20 bin dolarlık psikolojik eşiğe döndü. Bitcoin’in saatlik grafiğinde 20 bin dolarlık destek ile bağlantılı bir yükseliş trendi çizgisi şekilleniyor. Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi, bu seviyenin üzerinde sağlam bir dayanak bulduktan sonra hızını artıracaktır. Bununla birlikte, bazı analistler, son zamanlarda çok fazla tek taraflı tasfiye gören bir piyasada diğer yönde bir sıkışmanın neredeyse kaçınılmaz olduğuna inanıyor.

Benzer şekilde, Ethereum aynı dönemde %1,66 yükseldikten sonra 1,350 doların ve 100 saatlik hareketli ortalamanın üzerinde el değiştiriyor. Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi, yavaş yavaş 1.370 dolardan bir sonraki direnç seviyesine doğru ilerliyor. Bu seviyenin üzerinde gerçekleşecek kesin bir kırılma, yukarı yönlü bir kazanç sağlayabilir. Çoğu büyük altcoin Salı gününü yeşilde geçirdi ve DOGE, Elon Musk’ın yenilenen Twitter teklifinin ardından aynı dönemde %7’lik bir artışla pakete liderlik etti.

300’den fazla NFT, şu anda iflas etmiş kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in kurucu ortakları tarafından kurulan NFT odaklı bir fon olan Starry Night Capital ile ilişkili bir cüzdan adresinden çoklu imza gereksinimleriyle gelişmiş güvenlik sağlayan bir cüzdan olan Gnosis Safe hesabına taşındı. Nansen tarafından atılan tweet’e göre taşınan NFT’lerden bazıları, Ekim 2021’de 1.000 Ethereum’a satılan “Pepe the Frog Genesis” gibi dikkate değer koleksiyonları ve takma adlı sanatçı XCOPY’nin aralarında fiyatlandırdığı üçlü NFT’leri içeriyor.

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Bybit

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler