Sosyal Medya

Ekonomi

Beste Naz Süllü: “Kripto paralarda düşüş hakim, kurumsallar alımını sürdürdü…”

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, kripto para yatırımlarına ilişkin yeni değerlendirmelerde bulundu...

Beste Naz Süllü: “Kripto paralarda düşüş hakim, kurumsallar alımını sürdürdü…”

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü yaptığı değerlendirmede, kripto paraların düşüşündeki temel nedenlere değindi ve şu açıklamalarda bulundu;

“Global risk iştahı ABD’ye bağlı olarak kısılırken, kripto paralar da düşüşe geçti. Sabah saatlerinde yüzde 5 ‘e yakın düşen Bitcoin önderliğinde altcoinler de olumsuz etkilendi. Kripto paralardaki düşüşün en temel nedeni ABD verilerindeki tutarsızlık ve Fed’in politika adımlarına karşılık güvensizlik oldu. Yine de kurumsalların kripto para alımları devam etti ve 13 hafta üst üste para girişi oldu. CoinShares haftalık raporuna göre geçen hafta Bitcoin’e 97,5 milyon dolar, Ethereum’a 17,3 milyon dolar ve Cardano’ya da 16,4 milyon dolarlık kurumsal girişler gerçekleşti. Kurumsalların halen daha alımda olması piyasada büyük düşüş ihtimallerini kısıyor. Bitcoin’i ele aldığımızda dün başlattığı bu düzeltmeyi 60.000$ seviyesinin altına sarkması durumunda 58.600 ve 57.000$ seviyelerine kadar sürdürebilir. Gelen aşırı satım tepkilerinde de 63.000$ seviyesi kırılmadıkça kalıcı olabileceğini düşünmüyoruz.”

 

Huobi Global Araştırma Müdürü

Beste Naz Süllü

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Huobi Global

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler