Sosyal Medya

Ekonomi

Erdoğan yeniden: “Tuzakları bozacağız ve hedeflerimize ulaşacağız; erken seçim yok”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. İslam…

Erdoğan yeniden: “Tuzakları bozacağız ve hedeflerimize ulaşacağız; erken seçim yok”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.

İslam ve Osmanlı referanslı konuşmasında erken seçim olmayacağı mesajını veren Erdoğan dünyanın ve Türkiye’nin içinden geçtiği kritik sürecin, 2023 seçimlerini çok daha önemli hâle getirdiğine işaret ederek “Bu seçimleri kazanarak ülkemizi, 2002 Kasım’ından beri kurduğumuz eser ve hizmet altyapısı üzerinde, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında yeni bir safhaya çıkarmış olacağız.” dedi.

“Önümüzdeki seçim sonuçları, vesayetle, ihtiraslı çıkar odaklarıyla, terör örgütleriyle, darbecilerle mücadelenin ötesine geçen, bölgemizin ve dünyanın geleceğini şekillendirecek ehemmiyete sahiptir.” sözleriyle konuşmasını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgının tetiklediği küresel siyasi ve ekonomik sistemdeki değişimin, Türk milletiyle birlikte bölge ülkelerinin tamamı, İslam âlemi, Türk dünyası, tüm mazlumlar ve mağdurlar üzerinde ne gibi sonuçlar doğuracağını, yakın gelecekteki gelişmelerin belirleyeceğine işaret etti.

“Türkiye kendi duruşunu korudukça, kurulan tuzakların çapı ve yol açtığı sonuçlar da artıyor”

Türkiye’nin 2023 ve sonrasındaki siyasi, insani, ekonomik, askerî duruşunun, bu belirleyici faktörlerin ilk sırasında yer aldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

“Dikkat ederseniz, ülkemizin son 8 yılındaki hiçbir gelişme, kendi tabii mecrasında ortaya çıkmış siyasi, sosyal, ekonomik vakalara dayalı değildir. Hepsinin de gerisinde bir senaryo, bir kurgu, bir tuzak, bir oyun vardır. Bu süreci yönlendirenlerin, Allah’ın yardımı ve milletimizin feraseti sayesinde bugüne kadar başaramamaları, vazgeçtikleri anlamına gelmiyor. Türkiye kendi duruşunu korumakta ve ilerletmekte ısrar ettikçe, kurulan tuzakların çapı ve yol açtığı sonuçlar da artıyor. Bin yıldır bu toprakları vatanı yapmak ve korumak için bedel ödeyen bir millet olarak, verdiğimiz bu mücadelenin de gerektirdiği fedakârlıkları yapmaktan çekinmedik, çekinmeyeceğiz. Ama milletimiz şundan emin olsun ki, bu mücadeleyi başarıyla tamamladığımızda, kendimiz ve evlatlarımız için yepyeni ve aydınlık bir döneme adım atmış olacağız.”

“Tuzakları bozacağız ve hedeflerimize ulaşacağız”

19 yılda Türkiye’ye kazandırdıkları tüm eser ve hizmetlerin, okullar, hastaneler, yollar, köprüler, tüneller, barajlar, fabrikalar, savunma sanayi ürünleri, teknoloji geliştirme çalışmaları ve diğer her şeyin bu büyük atılıma hazırlık için olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, var güçleriyle mücadelelerini vereceklerini, önlerindeki engelleri aşacaklarını, tuzakları bozacaklarını ve hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

“Bölgesinin ve dünyanın siyasette sözü dinlenen, üretimiyle, ihracatıyla, istihdamıyla ekonomisi güçlü, sosyal ve kültürel etki alanı geniş Türkiye’sine, iki asırdır hiç olmadığımız kadar yakınız.” sözleriyle konuşmasına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, il başkanlarına hitaben, “Sizler, işte bu büyük misyonun, işte bu büyük hedefin kendi şehirlerinizdeki uçbeyleri olarak, sadece bugüne değil, geleceğe de istikamet verecek bir yerde duruyorsunuz.” dedi.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler