Sosyal Medya

Borsa

E-Data Teknoloji’nin halka arzında talep toplama işlemleri tamamlandı

E-Data Teknoloji’nin 29-30 Haziran 2021 tarihlerinde Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen halka arzında, talep toplama işlemleri tamamlandı...

E-Data Teknoloji’nin halka arzında talep toplama işlemleri tamamlandı

E-Data Teknoloji’nin 29-30 Haziran 2021 tarihlerinde Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen halka arzında, talep toplama işlemleri yatırımcıların yoğun ilgisiyle başarılı bir şekilde tamamlandı. Şirket payları, yüzde 23,30 iskontolu olarak 6 TL fiyatla arz edilerek yatırımcılara sunuldu.

Türkiye’nin önde gelen şirketlerine donanım ve yazılım çözümleri sunan katma değerli teknoloji distribütörü E-Data Teknoloji Pazarlama A.Ş.’nin, halka arzı yatırımcıların yoğun ilgisiyle başarıyla sonuçlandı. 29-30 Haziran 2021 tarihlerinde Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen talep toplama işlemiyle E-Data Teknoloji payları, yüzde 23,30 iskontolu olarak 6 TL fiyatla yatırımcılara arz edildi.  E-Data Teknoloji, EDATA kodu ile Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacak.

“Yatırımcılardan aldığımız destekle büyüme hedeflerimize daha emin adımlarla ulaşacağız”

Halka arza olan yatırımcı ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirten E-Data Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü T. Fatih Mutlu, “Şirketimize ilgi gösteren, talepte bulunan tüm yatırımcılarımıza teşekkür ederim. E-Data Teknoloji olarak, 2008 yılından bugüne Türkiye’nin 7 bölgesinde, 81 ilde küçük, orta ve büyük işletmelerden bireysel kullanıcılara kadar toplumun her kesimine donanım ve yazılım çözümleri ile katma değer yarattık.  Halka arzdan sağladığımız kaynağın büyük bir kısmını hedeflediğimiz hızlı büyümede işletme sermayesi ile inorganik büyüme için, küçük bir kısmını ise depo yatırımı ve reorganizasyon çalışmaları için en verimli şekilde kullanacağız. Yatırımcılarımızdan aldığımız destekle büyüme hedeflerimize daha emin adımlarla ulaşacağız” dedi.

“E-Data Teknoloji’yi sermaye piyasalarına kazandırmış olmaktan dolayı mutluyuz”

A1 Capital Yatırım Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Terzi, oldukça dinamik ve gelişmekte olan bilişim teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren E-Data Teknoloji’nin, Türkiye sermaye piyasalarına kazandırılmış olmasından dolayı son derece memnuniyet duyduklarını söyledi. E-Data Teknoloji’nin halka arzdan elde ettiği güçle sektöründeki konumunu daha da güçlendireceğine ve yatırımcılarıyla beraber büyümeye devam edeceğine inandıklarını belirten Terzi, “Tüm yatırımcılara halka arza gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı, ayrıca tüm sermaye piyasası kurumlarına ve çalışanlarına halka arz sürecinde vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler