Sosyal Medya

Borsa

İran’da borsa ve sermaye piyasaları tatil edildi

İsrail ile çatışmalarını sürdüren İran'da "piyasada istikrar sağlanana kadar" borsa ve sermaye piyasaları tatil edildi.

İran’da borsa ve sermaye piyasaları tatil edildi

İran Hükümet Sözcüsü Fatma Muhacerani, ülkede borsa ve sermaye piyasalarının tatil edildiğini duyurdu.

İran devlet televizyonuna göre, Hükümet Sözcüsü Muhacerani, düzenlediği basın toplantısında, ülkedeki borsa ve sermaye piyasalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Muhacerani, ülkede bankacılık işlemlerinin devam ettiğini, halkın her türlü bankacılık işlemini yapabileceğini ancak halkın sermayesini korumak için piyasada istikrar sağlanana kadar borsa ve sermaye piyasalarının tatil edildiğini ifade etti.

İSRAİL’İN SALDIRILARIYLA BAŞLAYAN ÇATIŞMA

İsrail, 13 Haziran’da İran’ın çeşitli kentlerindeki nükleer tesisler başta olmak üzere ordunun üst komuta kademesini de hedef alan geniş çaplı saldırılar düzenledi.

Bu hafta potansiyeli en yüksek · 5 HİSSE
ASELS ▲ Long
GirişNONEEE
T/P HedefNONEEE
S/L StopNONEEE
+ TKFEN, CIMSA, AFYON, TRMET ve toplam 5 hisse bu hafta analiz edildi
🔒 Tüm seviyeleri görmek için raporu edinin
ÖRNEK RAPORU GÖR →
Yatırım tavsiyesi değildir. Detaylar için raporu inceleyiniz.

İran Genelkurmay Başkanı, Devrim Muhafızları Genel Komutanı ve bazı üst düzey komutanlar ile 9 nükleer bilim insanı saldırılarda hayatını kaybederken, toplam sivil can kaybı da 224 olarak açıklandı.

İran ordusunun İsrail’e balistik füzelerle yaptığı misillemede ise 24 kişinin öldüğü, 500’den fazla kişinin yaralandığı aktarıldı.

HAFTALIK RAPOR
Haftalık quant yatırım raporuna erişin
AI model tahminleri
Hisse giriş seviyeleri
Hedef fiyatlar
Makro piyasa analizi
Detaylı analizi gör

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler