Sosyal Medya

Reel Sektör

Yemeksepeti Kurucusu ile Getir’in Kurucusu Birbirine Girdi!

Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın ile Getir CEO’su Nazım Salur, Getir'in Tottenham Hotspur'a borcu olduğu iddiası nedeniyle sosyal medya platformu X’te karşı karşıya geldi...

Yemeksepeti Kurucusu ile Getir’in Kurucusu Birbirine Girdi!

Yemeksepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın ve Getir’in CEO’su Nazım Salur arasında sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden gerçekleşen tartışma, Getir’in Tottenham Hotspur’a borcu olduğu iddialarıyla başladı.

Sky News’in haberine göre, Getir’in Tottenham Hotspur ile yaptığı üç yıllık sponsorluk anlaşması kapsamında 5 milyon Sterlin borcu olduğu öne sürüldü. Getir ise bu iddiaları yalanlayarak kulübe borçları olmadığını belirtti.

yemeksepeti1.png

Nevzat Aydın, bu haberi sosyal medya hesabında paylaşarak, Getir’in borcunu vurguladı. Nazım Salur ise Aydın’a cevaben, bu iddiaların asılsız olduğunu ve Aydın’ın Getir ile ilgili olumsuz haberlerde sevinç duyduğunu ima eden bir mesaj yazdı. Salur, Aydın’a “Nevzat bir iş bulup kendine onunla gündem olsan” diyerek sert bir yanıt verdi.

yemeksepeti2.png

Aydın, Salur’un bu mesajına karşılık olarak, sektörle ilgili duyduklarının sadece küçük bir kısmını paylaştığını belirterek, Salur’un 2 milyar dolar zarar ettiğini iddia etti ve bu durumu eleştirmenin hasetlikle ilgisi olmadığını ifade etti.

Nevzat Aydın, Yemeksepeti’ni 2001 yılında kurmuş ve şirket, 2015 yılında Delivery Hero tarafından 589 milyon dolara satın alınmıştı. Aydın, 2021 yılında CEO’luk görevinden ayrılmıştı. Bu iki girişimci arasında süregelen rekabet, Getir’in Yemeksepeti’ne rakip olarak Getir Yemek faaliyetini başlattığı dönemden beri devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler