Sosyal Medya

Gündem

Saudi Ceramics, Eczacıbaşı anlaşmasını uzattı

Saudi Ceramics, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri A.Ş. (EYAP) ile 8 Ekim 2023 tarihinde imzaladığı bağlayıcı olmayan ilk anlaşmayı uzattığını duyurdu. Şirket…

Saudi Ceramics, Eczacıbaşı anlaşmasını uzattı

Saudi Ceramics, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri A.Ş. (EYAP) ile 8 Ekim 2023 tarihinde imzaladığı bağlayıcı olmayan ilk anlaşmayı uzattığını duyurdu.

Şirket yaptığı açıklamada tamamlayıcı parçaların üretimi ve satış konusunda uzmanlaşmış bir şirketin kurulmasına ilişkin anlaşmanın 31 Aralık 2024 tarihine kadar uzatıldığını belirtti.

Suudi şirket açıklamasında, anlaşma süresi boyunca durum tespiti çalışmalarını tamamlayacaklarını, gerekli değerlendirmeleri yapacaklarını, nihai müzakereleri yürüteceklerini, gerekli onayları almak için ilgili sözleşmeleri imzalayacaklarını ve ilgili makamlara sunacaklarını da bildirdi.

Argaam’da yer alan verilere göre Saudi Ceramics, geçen nisan ayında EYAP ile bağlayıcı olmayan bir niyet mektubu (LOI) imzalamış ve anlaşma sağlanması halinde Saudi Ceramics’in sıhhi ürünler segmentinin tüm varlıklarının ve fabrikalarının yeni şirkete devredilmesi koşuluyla, sıhhi tesisat ve tamamlayıcı parçaların üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmış, her iki tarafın da eşit oranda sahip olduğu Suudi merkezli bir şirketin kurulmasını teyit etmişti.

Ekim 2023’te iki şirket, şirketin kuruluşuna ilişkin bağlayıcı olmayan bir ön anlaşma imzalamıştı.

 

 

 

patronlardunyasi.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler