Sosyal Medya

Şirketler

MODD/GROUP Uluslararası 3’üncü ofisini Bakü’de açıyor

Reklam sektöründe 15’inci yılını kutlayan MODD/group, yeni açtığı Bakü ofisiyle globalleşme yolunda emin adımlarla yürüyor. Bakü ofisiyle agresif bir büyümeye hazırlanan…

MODD/GROUP Uluslararası 3’üncü ofisini Bakü’de açıyor

Reklam sektöründe 15’inci yılını kutlayan MODD/group, yeni açtığı Bakü ofisiyle globalleşme yolunda emin adımlarla yürüyor. Bakü ofisiyle agresif bir büyümeye hazırlanan MODD/Group, BDT ülkelerine marka, web yazılım, SEO ve dijital pazarlama alanlarında hizmet verecek.

 

17 sektör ve 350’den fazla markanın deneyimine sahip Türkiye’nin en büyük ajanslarından MODD/group Reklam Ajansı, Londra ve New York’tan sonra üçüncü uluslararası ofisini MH Living markası partnerliğinde Azerbaycan Bakü’de açtı. Özellikle gayrimenkul ve sağlık sektöründe önemli deneyime sahip MODD/group, Bakü ofisi ile tüm BDT ülkelerine marka, web yazılım, SEO ve dijital pazarlama alanlarında Türkiye’de olduğu gibi hizmet vermeyi amaçlıyor.

Konuya ilişkin görüş veren MODD/group CEO’su Cem Has “Türkiye’de uzun yıllardır büyük bir rekabetin ortasında başarı ile ayrışmayı ve büyümeyi başardık. Son 3 yıldır uluslararası ofislerimiz ile de global ajans olma yolunda emin adımlar ile ilerliyoruz. Stratejik olarak MH Living ile ülke partnerliğimiz sayesinde agresif bir büyüme gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

MH Living CEO’su Mira Hajiyeva ise “MODD/group ile kendi markalarımız ile önemli büyüme kaydettik, müşteri olarak tanıştığımız bu yolda artık ülke partneri olarak devam edeceğiz. Bakü’de köklü bir şirket ve geniş iş dünyası çevresine sahip olmamızdan dolayı tüm BDT ülkelerinde kısa ve orta vadede büyük mesafe almayı hedefledik” diye konuştu.

 

MODD/group Reklam Ajansı Hakkında

2009 yılında Cem Has tarafından kurulan MODD/group Reklam Ajansı, 15’inci yılında ajans olarak 54 kişilik ekip, 17 farklı sektör ve 350’den fazla marka tecrübesine sahip. İstanbul genel merkezi dışında 2022 ve 2023 yıllarında Newyork ve Londra ofislerini açan ajansın yüzde 50’den fazla iş hacmini gayrimenkul ve sağlık sektörü oluşturuyor.

 

Detaylı bilgi için:

Feveran İletişim / Berfin Kahraman / 0541 203 89 29 / [email protected]

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler