Sosyal Medya

Reel Sektör

D-Marin, İtalya’da marina inşaatına başlıyor

D-Marin, yatçılık sektöründe ilk küresel lider özel grup olan Azimut|Benetti Group iş birliği ile deniz turizminin büyümesi hedefiyle hayata geçirilen…

D-Marin, İtalya’da marina inşaatına başlıyor

D-Marin, yatçılık sektöründe ilk küresel lider özel grup olan Azimut|Benetti Group iş birliği ile deniz turizminin büyümesi hedefiyle hayata geçirilen Akdeniz’in prestijli yatçılık destinasyonlarından biri olmaya hazırlanan Livorno marinasının inşaatına başlayacak.

 

D-Marin ve Azimut|Benetti Group, Livorno Marina’da inşaatın Nisan 2024’te başlayacağını açıkladı.Projenin Haziran 2026’da tamamlanması planlanırken, ilk bölümleri bu tarihten önce yatçıların hizmetine sunulacak. Proje kapsamında marinada toplam 815 rıhtım yer alacak.

Projenin yaklaşık 14-15 milyon euro ile gerçekleşmesi planlanırken, rıhtımların, toplantı alanlarının ve birinci sınıf dinlence ve eğlence alanlarının yenilenmesini içeriyor. Sitede 220 m2‘den büyük bir alan restoranlara, 60 m2‘lik alan barlara, 250 m2‘lik alan ise ofislere ayrılacak. Çevresel faktörlerin önplana çıkacağı marinada, güneş panelleri ve geri kazanılmış yağmur suyu kullanılacak.

Marinanın, Akdeniz’in en prestijli marinalarından biri olmasını hedeflediklerini belirten D-Marin İtalya Genel Müdürü Nicolo Caffo, “D-Marin’in Livorno’ya inancı tam.Burası Akdeniz’in en prestijli marinalarından biri olacak. D-Marin, Azimut|Benetti Group ortaklığıyla Livorno Marina’nın gelişmesini ve bildiğimiz ünlü yatçılık merkezi haline gelmesini sağlayacak” dedi.

Azimut|Benetti Group kurucusu Paolo Vitelli de projenin hayata geçirilmesi için 20 yıldır kurumlar ve yerel toplumla birlikte çalıştıklarını belirterek, “Livorno Marinası son teknoloji ürünü bir yapı olacak. Projeyi daha da güçlendirmek için kısa bir süre önce D-Marin ile ortaklık kurduk. Bu iş birliği, Livorno’ya gelen ulusal ve uluslararası tekne sahiplerine yüksek kaliteli yönetim ve yenilikçi hizmetler sunulmasını sağlayacaktır” diye konuştu.

 

 

 

 

 

patronlardunyasi.com

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler