Sosyal Medya

Reel Sektör

TMSF’den lüks araç dolandırıcılığına karşı uyarı yapıldı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), 22 Şubat'ta düzenlenecek olan lüks araç ihalesi öncesinde, kurum adı ve logosunu kullanarak dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyardı. TMSF, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yaptığı açıklamada, lüks araç satışlarıyla ilgili olarak sadece kurumlarına ait mevzuat çerçevesinde şeffaf bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirtti.

TMSF’den lüks araç dolandırıcılığına karşı uyarı yapıldı

Kurum, son günlerde kendilerine ulaşan ihbarlar üzerine, vatandaşların dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. TMSF’nin resmi internet sitesi olan https://www.tmsf.org.tr üzerinden tüm ihale bilgilerine ulaşılabileceğini belirten kurum, satış işlemlerine aracılık yapma yetkisinin hiçbir kişi veya kuruluşta bulunmadığını net bir şekilde ifade etti.

TMSF Kurumsal İletişim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, özellikle “çantacı, aracı, komisyoncu” gibi isimlerle tanımlanan şahıslara karşı duyarlı olunması gerektiği vurgulandı. Açıklamada, kurum tarafından yapılan duyuruların olmadan düşük bedellerle araç alımının mümkün olmadığına dikkat çekildi.

22 Şubat 2024 tarihinde saat 10:00’da TMSF binasında gerçekleştirilecek olan ihalede, aralarında Bentley, Porsche, Mercedes ve Land Rover gibi ünlü markaların bulunduğu toplam 19 lüks aracın satışa çıkarılacağı bildirildi. TMSF, vatandaşları resmi kanallar dışında yapılan duyurulara itibar etmemeleri konusunda uyardı ve her türlü ihale bilgisine kurumun resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabileceğini hatırlattı.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler