Sosyal Medya

Genel

Erdoğan’dan 1 Mayıs yürüyüşüne tepki: “Dayatmaları Masum Bulmuyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin yarın Saraçhane’den Taksim Meydanı’na yapacağı yürüyüşe tepki gösterdi. 1 Mayıs için Taksim ısrarının bir dayatma olduğunu belirten…

Erdoğan’dan 1 Mayıs yürüyüşüne tepki: “Dayatmaları Masum Bulmuyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin yarın Saraçhane’den Taksim Meydanı’na yapacağı yürüyüşe tepki gösterdi. 1 Mayıs için Taksim ısrarının bir dayatma olduğunu belirten Erdoğan, marjinal grupların eylemlere gölge düşürmeye çalıştığını iddia etti.

 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13. Çalışma Meclisi Programı’nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, 1 Mayıs’ı Taksim Meydanı’nda kutlamak isteyen sendika, Sivil Toplum Kuruluşları ve siyasi partilere yönelik sert eleştiriler kullandı. İstanbul’da gösteri, yürüyüş ve miting alanlarının belli olduğunu, Taksim’in bu alanlar içerisinde yer almadığını belirten Erdoğan, “Gerekli izin ve tedbirler alındığı sürece herkes barışçıl protestosunu yapabilir. Taksim miting yeri değildir. 1 Mayıs için yapılan dayatmaları masum bulmuyoruz. Gün aşırı yaptıkları çağrılarla 1 Mayıs’ı propaganda aracına dönüştürmek isteyen terör örgütlerine istismar zemini sunulmamalıdır. 55 ilimizdeki 103 etkinliğe izin verilmiştir. Müsaade edilenler dışında bir alanda miting düzenleme ısrarının iyi niyetli olmadığı açıktır” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

halktv.com.tr

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler