Sosyal Medya

Ekonomi

ATO Başkanı Baran: Health Ankara markası oluşturduk

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran başkentteki turizm potansiyelini değerlendirdi. Baran, Ankara’nın turizm sektöründe gelişmeye uygun olduğunu kaydetti.

ATO Başkanı Baran: Health Ankara markası oluşturduk

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ekonomim’e turizm hakkında değerlendirmelerde bulundu. Baran, “Ankara’nın turizm potansiyelinin yeterince değerlendirildiğini düşünüyor musunuz? Bu konuda neler yapılabilir?” sorusunu şöyle yanıtladı:

“Ankara, binlerce yıllık tarihi, doğal güzellikleri, termal kaynakları, üniversiteleri, sağlık merkezleri ile turizm sektöründe gelişmeye uygun bir şehir. Her fırsatta dile getiriyorum, Ankara turizm açısından adeta gizli kalmış bir hazine. Ancak potansiyeli yeterince değerlendirilmiş durumda değil. Bu hazinenin üzerindeki örtüleri bir bir kaldırarak, turizme, ticarete kazandırmamız gerekiyor. Ankara Ticaret Odası olarak, Ankara’nın ticaret ve sanayideki gelişiminin yanı sıra sağlık ve kongre başta olmak üzere tüm turizm çeşitlerinde gelişmesini hedefleyerek, beraberinde onlarca iş alanını geliştiren, döviz getirici bir faaliyet olan turizm alanında tanınmasına ilişkin çok yönlü çalışmalar yürütüyoruz.”

HEALTH ANKARA MARKASI

“Ankara’nın kongre, toplantı ve etkinlik alanında potansiyelini dünyaya tanıtmak amacıyla Odamız çatısı altında Kongre ve Ziyaretçi Bürosu kurduk. Sağlık turizmini tanıtmak amacıyla Health Ankara markasını oluşturduk. Üyelerimizin uluslararası fuarlara katılımını sağlayarak, yabancı heyetleri ülkemizde konuk ediyoruz.”

PARA ANALİZ

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler