Sosyal Medya

Borsa

Galatasaray, Yünsa ile olan sponsorluk anlaşmasını yenileyecek

BIST’te işlem gören şirketlerin yaptıkları açıklamalara göre derlenen güncel şirket haberlerini gözden geçirebilirsiniz. Popüler haber ise Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.’nin (GSRAY) sponsorluk anlaşması.

Galatasaray, Yünsa ile olan sponsorluk anlaşmasını yenileyecek

Birikim Varlık Yönetim A.Ş (BRKVY)

Birikim Varlık, Koç Finansman A.Ş.’nin gerçekleştirdiği tahsili gecikmiş alacak satışında, 12/01/2024 tarihinde satışa çıkarılan toplam 32,3 milyon TL anaparaya sahip 1 karma nitelikli portföyün ihalesini en yüksek teklifi vererek kazandı.

Bağfaş Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş. (BAGFS)

CAN/AN kimyevi gübre tesisi yüklenicisi ThyssenKrupp ile üretim tesisinin garanti testlerinin sözleşme şartlarınca yerine getirilememesinden kaynaklı oluşan davada ThyssenKrupp lehine sonuclanan davanın kesinleştiği, 24,5 milyon euro ödemenin şirket tarafından ayrılan karşılıktan karşılanmak üzere ThyssenKrupp’e yapılacağı açıklandı.

Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. (DOGUB)

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında DOGUB payları 15/01/2024 tarihli işlemlerden (seans başından) 14/02/2024 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar kredili işlemlere konu edilemeyecek.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. (GSRAY)

Galatasaray’ın X hesabından yaptığı açıklamaya göre, Yünsa ile yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza atılacak. Galatasaray, Erkek Futbol A Takım sağ kol sponsorluğunu içeren anlaşmanın imza töreni, 16 Ocak 2024 Salı günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleştirilecek.

Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. (AGROT)

Agrotech, Hollanda’daki şirketin satın alımı için yasal prosedürlere başlandığını bildirdi.

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. (DOHOL)

Doğan Holding dolaylı bağlı ortaklığı Hepsi Emlak’ın, Zingat’ın tüm paylarını satın ve devir alması işlemi ve bu işlemle bağlantılı olarak Property Finder Group’un, Hepsi Emlak’taki paylarının %16,02 olacağını bildirdi.

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. (DAPGM)

Dap Gayrimenkul, şirket tarafından Asya Pasifik ve Ortadoğu piyasalarında pazar araştırması yapılmasına, potansiyel müşteriler için yurt dışında faaliyette bulunan kurumlarla yetkilendirme çalışmalarına başlanmasına karar verdi.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (FZLGY)

Fuzul Gayrimenkul, İstanbul Başakşehir’deki arsa üzerinde 500 konutluk Kat Karşılığı Sözleşme imzalanmasına ilişkin görüşmelere başlandığını bildirdi.

Oncosem Onkolojik Sistemler Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ONCSM)

Oncosem, bağlı ortaklığı Santek Sağlık’ın Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi tarafından yapılan 36 Ay Süreli Hasta Başı Tam Otomatik/Robotik Merkezi Kemoterapi İlaç Hazırlama Hizmet Alımı ihalesine 29,1 milyon TL bedelle en uygun teklifin verildiğini açıkladı.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler