Sosyal Medya

Borsa

Yataş Grup Bu Yıl da Anadolu’nun En Büyük Şirketleri Arasında Girdi

Yataş Grup, her yıl Ekonomist Dergisi tarafından gerçekleştirilen “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” listesine bu yıl da üst sıralardan girmeyi başardı...

Yataş Grup Bu Yıl da Anadolu’nun En Büyük Şirketleri Arasında Girdi

Türkiye’nin mobilya ve yatak sektöründeki lider markalarından Yataş Grup, her yıl Ekonomist Dergisi tarafından gerçekleştirilen “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” listesine bu yıl da üst sıralardan girmeyi başardı. Geçen yıl listede 66’ıncı sırada yer alan Yataş Grup, bu yıl iki sıra birden yükselerek 64’üncü oldu.

Ekonomi dünyasının en önemli yayınları arasında yer alan Ekonomist Dergisi tarafından her yıl gerçekleştirilen “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” listesinin bu yılki sonuçları açıklandı. Yatak, ev tekstili ve mobilya sektörünün yenilikçi markası Yataş Grup, 2022 yılı rakamlarına göre 6 milyar 788 milyon TL ciroyla (net satışlarına göre) listede bir önceki yıla göre iki sıra birden yükselerek 64’üncü sıradan girdi.

Yataş Grup, 2023 yılında İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri, Brandverse Awards, Perakende Güneşi Ödülleri, Masters of Events Corporate Awards, Tech Brands Turkey, Alfa Awards, Altın Lider Ödülleri, Türkiye’nin En Değerli Markaları, Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri, Türkiye’nin En Büyük Şirketleri, Ar-Ge 250 OSB Yıldızları ödüllerini aldı. Yataş Bedding, Enza Home, Puffy ve Divanev markalarıyla tüketicilerle buluşan Yataş Grup Türkiye’de toplam 1.241 satış noktasında faaliyet gösteriyor. Türkiye çapında 93 perakende mağazası ile hizmet veren Yataş Grup’un 672 adet bayi mağazası bulunuyor. Bayilik ağı kapsamında yurt içinde Enza Home 196, Yataş Bedding ise 304 mağazasıyla hizmet veriyor. Divanev’in yurt içinde 100 aktif, Puffy’nin ise toplam 72 münhasır mağaza ve 476 corner satış noktası bulunuyor. Yurtdışında ise 47 ülkede faaliyet gösteren Yataş Grup, 122’si mağaza olmak üzere toplam 300 satış noktasında müşterilerine hizmet veriyor.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler