Sosyal Medya

Ekonomi

Ventura Partners, sahibinden.com’un satış işleminde Auto King hissedarlarının danışmanlığını üstlendi

Ventura Partners bu satış işleminde, Auto King hissedarlarının (EMF ve Pera özel sermaye fonlarının) münhasır finansal danışmanlığını üstlendi...

Ventura Partners, sahibinden.com’un satış işleminde Auto King hissedarlarının danışmanlığını üstlendi

Türkiye’nin önde gelen oto bakım-onarım ve ekspertiz şirketi Auto King’in hisseleri Türkiye’nin en büyük ve dünyanın lider elektronik ticaret ve ilan platformlarından sahibinden.com’a satıldı.

Ventura Partners bu satış işleminde, Auto King hissedarlarının (EMF ve Pera özel sermaye fonlarının) münhasır finansal danışmanlığını üstlendi.

2001 yılında İstanbul’da kurulan Auto King, oto bakım-onarım ve ekspertiz alanında Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer almaktadır. Auto King’in 43 ilde 49 servis merkezi ve 36 ilde 86 ekspertiz noktası bulunuyor.

2000 yılında Aksoy Group bünyesinde kurulan sahibinden.com, dünyanın ve Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformları arasında yer almaktadır. sahibinden.com, emlak, vasıta, ikinci el ve sıfır alışveriş, yedek parça-aksesuar-donanım ve tuning başta olmak üzere birçok kategoride hizmet veriyor.

Yerli ve yabancı şirketlere stratejik ortaklık, satın alma ve birleşme konularında danışmanlık hizmeti sunan Ventura Partners bugüne kadar 17,5 milyar ABD Doları büyüklüğünde 70 işlem tamamlamış ortaklarıyla Türkiye’nin önde gelen bağımsız M&A danışmanlık kurumları arasında yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler