Sosyal Medya

Borsa

Otokoç’tan nitelikli yatırımcılara 1 milyar TL’lik tahvil ihracı…

Otokoç Otomotiv, 2023 yılı içerisinde nitelikli yatırımcılara yönelik ikinci tahvil ihracını gerçekleştirdiğini duyurdu...

Otokoç’tan nitelikli yatırımcılara 1 milyar TL’lik tahvil ihracı…

Otokoç Otomotiv, nitelikli yatırımcılara yönelik 2023 yılı içerisindeki ikinci tahvil ihracını gerçekleştirdi. Tahvil ihraç tutarı 1 milyar TL, 2 yıl vadeli ve 3 ayda bir kupon ödemeli olarak belirlendi.

Öncülük vizyonu doğrultusunda attığı adımlarla tam 95 yıldır sektörde standartları tanımlayan; otomotiv perakendeciliği, araç kiralama ve araç paylaşımı alanlarında faaliyet gösteren Türkiye’nin lider mobilite şirketi Otokoç Otomotiv, 2023 yılı içerisinde nitelikli yatırımcılara yönelik ikinci tahvil ihracını gerçekleştirdiğini duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Otokoç Otomotiv Finans ve Mali İşler Lideri Dr. M. Önder Kutman şu bilgileri paylaştı: “Ocak ayında yapmış olduğumuz tahvil ihracı sonrasında bu yılki ikinci tahvil ihracımızı yine nitelikli yatırımcılara yönelik olarak 1 milyar TL tutarında, 2 yıl vadeli ve 3 ayda bir kupon ödemeli olarak gerçekleştirdik. Piyasadan sağladığımız bu kaynağı özellikle uzun dönem araç kiralama projelerimizde kullanacağız. Sektörümüzün uzun dönem araç kiralama ihtiyaçlarına yönelik proje geliştirme süreçlerimize gelen talep, piyasanın Otokoç Otomotiv’e olan güvenini tekrar gösterdi.  Tüm yatırımcılarımıza gösterdikleri bu güven için teşekkür ediyoruz.”

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler