Sosyal Medya

Şirketler

GSM sektöründe yerli bir marka: E-SIM Türkiye

Dünya hızla dijitalleşiyor ve iletişim teknolojileri de bu dönüşümün önemli bir parçasını oluşturuyor. Bu parçalardan biri de E-SIM Türkiye.

GSM sektöründe yerli bir marka: E-SIM Türkiye

Tamamıyla yerli yazılımla üretilen, logosunda Türkiye adıyla ay yıldız bayrağının yer aldığı E-SIM Türkiye’ye fiziki hat değiştirilmeden sadece uygulama üzerinden geçilebiliyor.

Dünyanın 145 ülkesinde hizmet veren uygulamada Hac ve Umre’nin yanı sıra yurt dışı seyahatlerinde, küresel ölçekteki iş bağlantılarında oldukça faydalı olacağı öngörülüyor. Firmadan yapılan açıklamaya göre tek bir uygulama üzerinden tüm iletişim ihtiyaçları yönetilirken, numara değişikliği gerektiğinde ise tek bir tıklamayla yeni bir numara sahibi olunuyor. E-SIM sayesinde WIFI ağına bağlı gibi direkt telefonunda interneti kullanıp, aynı cihazda birden fazla numarayı kullanabilirsiniz. Örneğin, kişisel ve iş numaralarınızı tek bir cihazda ayrı ayrı hatlar olarak kullanabilirsiniz. Ayarlar bölümünden hangi hattın kullanılacağını seçebilirsiniz.

KULLANIM KOLAYLIĞI

Türkiye E-SIM uygulamasını indirmek ve etkinleştirmek oldukça basit. Kullanıcılar, birkaç adımda E-SIM teknolojisine geçiş yaparak hızlı bir şekilde kullanmaya başlayabilirler.

ÇOKLU OPERATÖR DESTEĞİ

E-SIM sayesinde kullanıcılar, aynı anda birden fazla operatörü cihazlarına yükleyebilirler. Bu da özellikle seyahat edenler için büyük bir avantaj sağlayacak.

DAHA GÜVENLİ

E-SIM, fiziksel sim kartlara göre daha güvenli bir yapı sunar. Kullanıcılar, fiziksel sim kartlarını değiştirirken ortaya çıkabilecek güvenlik risklerinden kurtulmuş olacaklar.

HAC VE UMREYE GİDENLERİN AVANTAJI

Otelin wifi ağına bağlanmadan internetini kullanmaya başlanabilir, Kabe’nin etrafında tavaf ederken dahi  interneti kullanılabilir. Örnek tarife karşılaştırması ise şöyle: Suudi Arabistan’da 30 günlük 1GB internet 60 dolar, ikinci bir operatörde ise aynı rakamlar 39 dolar Türkiye E Sim’de 30 dolar.

PARA ANALİZ

İLGİLİ HABERANALİZ: OVP etkisiyle borsa düşmüş olabilir mi?ANALİZ: OVP etkisiyle borsa düşmüş olabilir mi?

İLGİLİ HABERDolar 36,8, enflasyon %65 ama 2026'da zengin olacağız! | Cüneyt AkmanDolar 36,8, enflasyon %65 ama 2026’da zengin olacağız! | Cüneyt Akman

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler