Sosyal Medya

Politika

Ümit Özlale’den istifa açıklaması

İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale, partisinden istifa edeceği yönündeki iddiaları yalanladı. Özlale, “İstifa etmek veya başka bir partiye geçmek gibi iddialar gerçek dışı. AK Parti'nin benim lehime İzmir'de aday çıkarmayacağı şeklindeki iddialar da mantık çerçevesinin dışında” diyerek durumu değerlendirdi.

Ümit Özlale’den istifa açıklaması

İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale, partisinden istifa edeceği yönündeki iddiaları yalanladı. Özlale, “İstifa etmek veya başka bir partiye geçmek gibi iddialar gerçek dışı. AK Parti’nin benim lehime İzmir’de aday çıkarmayacağı şeklindeki iddialar da mantık çerçevesinin dışında” diyerek durumu değerlendirdi.

 

İyi Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale, partisinden istifa edeceği iddialarına yanıt verdi. Özlale, Duvar’ın haberine göre, belediye başkan adayı olduğu İzmir’de ve partisini temsilen Meclis Plan Bütçe Komisyonu’nda çalışmalarına devam ettiğini ifade etti.

 

Özlale, “İstifa edeceğim, başka partiye geçeceğim, AK Parti’nin benim lehime İzmir’de aday çıkarmayacağı bile yazıldı. Bunların hepsi mantık dışı” dedi.

 

Partisi hakkındaki spekülasyonlardan rahatsız olduğunu ve bu nedenle istifa edebileceği yönündeki yorumlara da değindi. Özlale, “Her parti içinde yaşanabilecek, kendi içimizde kalması gereken şeyler dışarıya yansıyor. Kamuoyu önünde tartışılması beni üzüyor ama bu bir istifa sebebi değil. Kendi içimizde çözmemiz gereken meseleler. Ekonomi bu haldeyken bizim başka şeyler konuşmamız lazım” diye konuştu.

 

Özlale’ye Meral Akşener ile görüşüp görüşmediğine ilişkin sorulan bir soruya ise şu yanıtı verdi:

 

“Daha dün Sayın Genel Başkan’la İzmir’in kampanya stratejisini konuştuk. Meral Hanım bu iddiayı duysa da bana sormaya gerek bile duymaz.”

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler