Sosyal Medya

Genel

Siyasiler Sandık Başında Oylarını Kullandı…

Siyasiler sabahın erken saatlerinde seçim bölgelerinde sandık başına gitti. Oy kullanan siyasiler millet iradesine vurgu yaptı.     Cumhurbaşkanı Recep…

Siyasiler Sandık Başında Oylarını Kullandı…

Siyasiler sabahın erken saatlerinde seçim bölgelerinde sandık başına gitti. Oy kullanan siyasiler millet iradesine vurgu yaptı.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile geldiği Üsküdar’daki Saffet Çebi Ortaokulu’nda, oyunu kullandı. Oy kullanmasının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, seçim sonuçlarını İstanbul’da takip edeceğini söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyunu kullandı!

Oy kullanmasının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, şunları söyledi:

Bugün sabah itibarıyla takipteyim. İçişleri Bakanımdan da aldığım bilgilere göre herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Tabii en önemlisi deprem bölgesindeki oyların kullanımıydı. Deprem bölgesinde de vatandaşlar büyük bir şevkle oylarını kullandılar. Buralarda da herhangi bir sıkıntı yok. Bütün seçmenlerimizin hiç endişeye kapılmadan akşam saat 17.00’ye kadar oy kullanmalarını, Türk demokrasisinin gücünü kullanmak için önemli. Sonuçları İstanbul’dan takip edeceğim. Tüm sandık görevlilerine başarılar diliyorum. Sağolun, varolun.

 

Kılıçdaroğlu oyunu kullandı

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da Arjantin İlkokulu’nda oyunu kullandı. Oy kullanmasının ardından açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “Sandığa giden yurttaşlarıma en içten sevgilerimi sunarım.” ifadelerini kullandı.

 

 

DEVA Partisi lideri Ali Babacan oyunu kullandı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve eşi Ülkü Zeynep Babacan, oyunu Ankara’da kullandı.

 

 

Bir süre oy kullanmak için sıra bekleyen Babacan, vatandaşların sırasını vermesi üzerine eşi Ülkü Zeynep Babacan ile 4572 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Babacan, “Hepimiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun.” ifadesini kullandı.

“DİKKATLİ KATLADIM, MÜREKKEP SAĞA SOLA BULAŞMASIN DİYE”

Bir gazetecinin “Oy pusulasını katlayabildiniz mi?” sorusuna Babacan, “Evet dikkatli katladım, mürekkep sağa sola bulaşmasın diye.” cevabını verdi.

 

KAFTANCIOĞLU: BAHARIN GELİŞİNİ 86 MİLYONLA BİRLİKTE TESCİLLEYECEĞİZ

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi’ndeki Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı.

 

 

Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Kaftancıoğlu, oyunu kullanmadan önce şunları söyledi:

“Çok güzel başladı. Akşam da göreceksiniz her şey çok güzel olacak. Memlekete baharın geldiğini biz zaten hissediyorduk. Akşam vatandaşlarımız oylarını verdikten sonra o baharın gelişini 86 milyonla birlikte tescilleyeceğiz. Gayet güzel bahar havasın da bir seçim yürütüyoruz. Sabah erken saatlerden itibaren Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız bütün sandıklarda, okullarda yerlerini aldılar. Şu ana kadar gelen çok büyük bir olumsuzluk yok. Ben günün bu şekilde nasıl başladıysa, öyle biteceğine inanıyorum.”

 

 

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler