Sosyal Medya

Politika

Mansur Yavaş yeniden aday oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olmak üzere başvurusunu CHP Ankara İl Binası'nda gerçekleştirdi.

Mansur Yavaş yeniden aday oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olmak üzere başvurusunu CHP Ankara İl Binası’nda gerçekleştirdi.

 

 

Yavaş, başvuru sonrasında yaptığı açıklamada, emek veren herkese teşekkür ederek kendisini Ankara halkına emanet ettiğini ifade etti.

 

CHP Ankara İl Başkanlığı’ndaki başvuru anında konuşan Yavaş, şu sözleri dile getirdi:

 

“Ankara’yı gerçek özgürlüğüne kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim öncesinde verdiğimiz sözler arasında, israfı önleyen, şeffaf, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetim getirme taahhüdü vardı. Ankara’da tarafsız bir şekilde hizmet etme ve zihniyet değişikliği yapma sözü vermiştik.

 

En büyük hedefimiz, kimseyi aç ve açıkta bırakmamak, kazandıklarımızı Ankara için harcamak ve şehri her açıdan zenginleştirmekti. Seçim öncesinde sunduğumuz 100 projenin hangi aşamada olduğunu ve ne kadarını gerçekleştirdiğimizi Ankara halkına açıklayacağımız büyük bir toplantı planlıyoruz.

 

Belediyecilikte daha önce görülmemiş, Türkiye’ye örnek olabilecek birçok uygulama gerçekleştirdik. Bu başarıları kamuoyuyla paylaşacağız. ABB’nin adil, israf etmeyen ve dürüst bir şekilde yönetilebileceğini dünyaya göstermek istedik ve bugüne kadar bunu başardık. Aynı yolda devam edeceğiz.

 

Ankara halkına müjde vermek istiyorum. Mevcut belediyemize ek olarak yeni belediyelerin katılması ve Meclis’te çoğunluğun sağlanması için gayret gösteriyoruz. Eleştirilere rağmen hizmetten geri durmadık. İnşallah, Meclis’te birçok belediye başkanı ve üye ile Cumhuriyet’in başkenti Ankara’yı dünya başkentleriyle yarışabilir bir seviyeye getirmeye devam edeceğiz. Kendimi Ankara halkına emanet ediyorum.”

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler