Sosyal Medya

Genel

Kılıçdaroğlu’ndan gençlere sesleniş: Bu ülke sizin geleceğiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te millete seslendi. Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: “Gençler iş bulamıyor, geleceklerini yurt dışında arıyor.…

Kılıçdaroğlu’ndan gençlere sesleniş: Bu ülke sizin geleceğiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te millete seslendi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Gençler iş bulamıyor, geleceklerini yurt dışında arıyor. Onlara şunu söylemek istiyorum, sizin geleceğiniz bu ülkedir. Bu ülkede kazanacak, bu ülkede üreteceksiniz. Bunlar beşli çetelere çalışıyorlar, onlara para veriyorlar ama ben sizden çaldıklarını, 481 milyar doları onlardan alıp halka vereceğim. Uyuşturucu baronlarıyla iktidar sahipleri fotoğraf çektiriyorlar. Onların da kökünü kurutacağım.

Suriyeli kardeşlerimizi de en geç iki yılda ülkelerine geri göndereceğiz. Onları uğurlayıp, ülkelerinde huzurla yaşamalarını sağlayacağız. Parayı Avrupa fonu verecek, biz yapacağız. Herkes bu ülkede huzurla yaşayacak. Kimse yatağa aç girmeyecek.

Bakın dünyada hiçbir ülkede yetki tek kişiye teslim edilemez. Bir kişiye teslim edilen her devletin sonu gelmiştir. Biz hep birlikte akılla liyakatle yöneteceğiz. Farklı düşünüyor diye birini hapse atmak olur mu? Akıl akıldan üstündür. Farklı düşünenleri de dinleyeceğiz, tartacağız.

Ben saraya bağlı hakimlerin olduğunu da biliyorum. Size söz veriyorum, asla sarayda oturmayacağız. Gazi Mustafa Kemal’in mütevazı Çankaya Köşkü’ne oturacağız.

Herkesin elini vicdanına koyup oy kullanması lazım. Yapın ki herkesin yüzü gülsün. Herkesin güler yüzlü olmasını isterim ben. Bunu yapın ki zalimin zulmünü bitirelim.”

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler