Sosyal Medya

Gündem

Kılıçdaroğlu ve İnce’nin yarın Ankara’da görüşmesi bekleniyor

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yarın Ankara’da görüşmesi bekleniyor. Görüşmenin yarın Memleket…

Kılıçdaroğlu ve İnce’nin yarın Ankara’da görüşmesi bekleniyor
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yarın Ankara’da görüşmesi bekleniyor. Görüşmenin yarın Memleket Partisi’nde saat 17.00’de gerçekleşeceği öğrenildi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yarın Ankara’da görüşesi bekleniyor.

Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce görüşmesinin yarın saat 17.00’de Memleket Partisi’nde gerçekleşeceği öğrenildi.

Medyascope’dan Ruşen Çakır da Kılıçdaroğlu’nun “Görüşme talebi bizden gitti. Yarın büyük olasılıkla görüşeceğiz” dediğini aktardı.

İNCE ‘GÖRÜŞÜRÜM’ DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini ziyaret edecek olmasıyla ilgili, “Kemal Bey gelirse konuşurum. Ben müzakereye açığım” demişti.

Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak açıklanmasının ardından siyasi partilere destek ziyareti düzenliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, bu kapsamda Mill Yol Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve HDP’yi ziyaret etmişti.

Artı Gerçek

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler