Sosyal Medya

Genel

Genel Merkezlerde Seçim Akşamı Hazırlıkları Başladı

CHP ve AKP genel merkezlerinde seçim akşamı hazırlıkları başladı.   CHP Genel Merkezi’nde seçim akşamı Kılıçdaroğlu’nun yapacağı konuşma için hazırlık…

Genel Merkezlerde Seçim Akşamı Hazırlıkları Başladı

CHP ve AKP genel merkezlerinde seçim akşamı hazırlıkları başladı.

 

CHP Genel Merkezi’nde seçim akşamı Kılıçdaroğlu’nun yapacağı konuşma için hazırlık yapıldığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Millet İttifakı liderleri de CHP’de olacak.

Türkiye’de cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için oy kullanma süresi sona doğru giderken CHP Genel Merkezi’nde de hazırlıklar sürüyor.

Sandıkların saat 17.00’de kapanmasının ardından CHP Genel Merkezi’nde de gece yapılacak açıklamalar için hazırlık yapılıyor.

 

CHP’nin Orta Doğu Teknik Üniversitesi yakınlarındaki genel merkezine bağlanan ara sokaklar trafiğe kapatılırken çok sayıda polis barikatı yerleştirildi.

Ziyaretçilerin girişine sınırlama getirilen CHP Genel Merkezi’nin üst katları da basın mensuplarına kapatıldı. Partinin üst katlarında seçim görevlileri ve diğer parti kurmayları için alanlar oluşturuldu.

Baz istasyonları yerleştirildi

 

Herhangi bir yayın organına akreditasyon uygulanmayan, basın ya da kurum kartı ile giriş yapılabilen CHP’nin bahçesinde oluşturulan platformda gazeteciler seçimle ilgili gelişmeleri takip edebilecek. Öte yandan CHP’nin çevresinde çok sayıda baz istasyonu yerleştirilirken herhangi bir internet sıkıntısının da önüne geçilmesi amaçlandı.

Millet İttifakı liderleri CHP’de olacak

Kılıçdaroğlu’na oyların sayılmaya başlamasıyla eşlik edecek iki isim ise, cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş olacak. Millet İttifakı üyesi partilerin liderlerinin ise gecenin ilerleyen saatlerinde CHP Genel Merkezi’ne gelmesi bekleniyor.

 

Balkon yok, platform kuruldu

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı liderlerinin açıklama yapması için de genel merkez önünde platform hazırlandı. Liderler CHP’nin kapısının önüne getirilen büyük bir tır üzerinde kurulan sahne üzerinde konuşma yapacak. Gün içerisinde parti kurmayları da belli aralıklarla kamuoyuna açıklamalarda bulunacak.

Kılıçdaroğlu Genel Merkezde

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezine geçti.

Kılıçdaroğlu, Çukurambar Mahallesi’ndeki evinden Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarını takip edeceği CHP Genel Merkezi’ne gitmek üzere ayrıldı.

 

 

 

Evinin önünde toplanan mahalle sakinleri ve çocuklarla fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu, aracına binerken “Her şey çok güzel olacak” dedi.

Kılıçdaroğlu daha sonra CHP Genel Merkezi’ne geçti. Kılıçdaroğlu kurmaylarıyla birlikte seçim sonuçlarını partisinde takip edecek.

CHP Genel Merkezi’nin önünde Kılıçdaroğlu’nun konuşması için hazırlık yapılıyor.

AK PARTİ’DE BALKON TEMİZLİĞİ YAPILIYOR

Cumhurbaşkanı adayları ve siyasiler de oylarını kullanırken AK Parti Genel Merkezi’nde ise hummalı bir çalışma sürüyor. Seçimlerde bir gelenek haline gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın balkon konuşması için AK Parti Genel Merkezi’ndeki alan görevliler tarafından temizlenmeye başlandı. Görevliler tarafından bahçeye kurulan ses sistemi ise dikkat çekti.

 

 

Oy kullanma işlemi devam ederken başkent Ankara’da bulunan AK Parti Genel Merkezi’nde ise hummalı bir çalışma başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlerde bir gelenek haline getirdiği balkon konuşması için AK Parti Genel Merkezi’nde alan temizlenerek, hoparlörler yerleştirilmeye başlandı.

 

Sandıkların açılması ve sonuçların açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın bir konuşma yapması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler