Sosyal Medya

Genel

Babacan: Bay Kemal sözünden dönmeyecek

DEVA Partisi lideri Babacan’ın katıldığı bir etkinlik, küçük bir kız yanına yaklaşıp, “Bay Kemal sözünden dönmeyecek” dedi. Babacan’ın küçük kıza…

Babacan: Bay Kemal sözünden dönmeyecek

DEVA Partisi lideri Babacan’ın katıldığı bir etkinlik, küçük bir kız yanına yaklaşıp, “Bay Kemal sözünden dönmeyecek” dedi. Babacan’ın küçük kıza cevabı, “Doğru. Zaten Bay Kemal’in sözünden dönmeyeceğini bildiğimiz için onu ortak cumhurbaşkanı adayı yaptık” olurken, “Bu birliktelik seçime kadar değil, 5 yıl boyunca ülkeyi beraber yönetme birlikteliği” ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ankara’da Şereflikoçhisar Dayanışma ve Kültür Derneği’nin etkinliğinde konuştu.

Konuşması sırasında Babacan’ın yanına gelen küçük bir kız çocuğu, “Bay Kemal sözünden dönmeyecek” dedi. Babacan bunun üzerine, “Doğru. Zaten Bay Kemal’in sözünden dönmeyeceğini bildiğimiz için onu ortak cumhurbaşkanı adayı yaptık” ifadelerini kullandı.

Babacan, “Bizler de genel başkanlar olarak cumhurbaşkanı yardımcısı olarak kabinede görev alacağız. Bu birliktelik seçime kadar değil, 5 yıl boyunca ülkeyi beraber yönetme birlikteliği. İnşallah istişareyle, ortak akılla ülkeyi yöneteceğiz. Türkiye başaracak” ifadelerini kullandı.

“Her parti kendi içinde devlet yönetim kademeleriyle, üst düzey bürokrasiyle alakalı hazırlıklar yapıyor. Bir noktada oturup bu hazırlıkları birleştireceğiz. Hangi devlet kurumunda hangi pozisyon için hangi isim en layıksa, ehliyet ve liyakat konusunda hangisi en iyisiyse o arkadaşımızı o göreve getireceğiz. Böylece ‘Şu partiymiş, bu partiymiş’ demeden, ‘Akrabamdı, tanıdığımdı’ demeden, ‘Bu benim arkadaşımdır’ demeden her pozisyon için ‘Bunu en iyi yapacak kimdir’i belirleyeceğiz. Böylece ülkemizin birikmiş sıkıntılarını çözmek için artık her şey elimizin altında hazır olacak.”

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler