Sosyal Medya

Ekonomi

Ne altın ne dolar! Ekonomist Mert Başaran o yatırım aracının 30 TL’ye çıkacağını söyledi

Ekonomist Mert Başaran yeni bir yatırım aracı ile ilgili bazı tahminlerde bulundu.       Ünlü Ekonomist Mert Başaran altın…

Ne altın ne dolar! Ekonomist Mert Başaran o yatırım aracının 30 TL’ye çıkacağını söyledi

Ekonomist Mert Başaran yeni bir yatırım aracı ile ilgili bazı tahminlerde bulundu.

 

 

 

Ünlü Ekonomist Mert Başaran altın ve dolardan ziyade gümüşe yatırım yapılmasının doğru bir adım olacağını söyledi. Gümüş fiyatlarının 29,90 TL’ye kadar çıkacağını söyleyen Başaran aynı dönemlerde gram altının ise 1600 TL olacağını açıkladı.

Son zamanlarda altın, gümüş, dolar ve borsa gibi yatırım araçlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip edilmeye başlandı. Bunun yanında önemli ekonomistler tarafından yapılan yorumlar da oldukça dikkat çekmeye başladı.

Yatırımcılar yatırımlarına ekonomistleri yapmış oldukları yorum ve beklenti açıklamalarına göre yön veriyorken bizde Uşak Gündem olarak sizler için son dakika gelişmelerini yanı sıra ekonomistler tarafından yapılan yorum ve önerileri de takip ederek sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.

GÜMÜŞ FİYATLARI 30 TL’YE YÜKSELECEK

Altın, gümüş ve dolar ile ilgili tahminleri ile dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran en son yapmış olduğu yorumlar ile yatırımcılara bir yol daha gösterdi. Altın ve gümüş yatırımlarının iyi kazançlar sağlayacağını söyleyen Başaran seçimin ardından bu değerlerde büyümü beklediğini de açıkladı.

Başaran gümüş fiyatlarının 29,90 TL’ye kadar yükseleceğini söyledi. Bunun yanında aynı dönemlerde altın fiyatlarının ise 1600 TL olacağını açıkladı. Ons fiyatlarında da artış bekleyen Başaran doların yükselmesinin gümüşte de büyük artışa sebep olacağını açıkladı.

Gümüş yatırımını tercih eden kişilerin genel olarak fakir halk olduğunu söyleyen Başaran gümüşün altından daha fazla değer kazabileceğini söyledi. Seçim sonrasında altın, dolar ve gümüşte yükselmeler beklediğini dile getirdi.

Gümüş fiyatının 15 TL’den 30 TL’lere kadar çıkabileceğini söyleyen Başaran bu artışın seçimden sonra olacağını söyledi.

 

ALTI MI ONS ALTIN MI?

Mert Başaran altın mı yoksa ons altın mı sorusuna yanıt verdi. Başaran Ons altının daha büyük kazanç getireceğini söyledi. Altının kazancı Türk lirası bazında hesaplandığından büyük değişkenlik göstermediği fakat ons altında dolar bazında artış yaşanacağı için daha fazla kazandıracağını söyledi.

Bu tarz ipuçlarından ve yatırım yorumlarından anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.

Bu tahmin ve öneriler Ekonomist Mert Başaran’ın şahsına aittir. Uşak Gündem ile hiçbir alakası bulunmamaktadır.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler