Sosyal Medya

Piyasa

Elon Musk iddialarına karşı Borsa İstanbul’da işlem gören Türk şirket açıklama yaptı

Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş. (ERCB), Borsa İstanbul’da işlem görmekte olan bir şirket olarak, son zamanlarda bazı internet siteleri ve sosyal medya platformlarında dolaşan Elon Musk'ın Düzce'ye yapacağı ziyaretle ilgili çıkan haberler hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir açıklama yaptı.

Elon Musk iddialarına karşı Borsa İstanbul’da işlem gören Türk şirket açıklama yaptı

Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş. (ERCB), Borsa İstanbul’da işlem görmekte olan bir şirket olarak, son zamanlarda bazı internet siteleri ve sosyal medya platformlarında dolaşan Elon Musk’ın Düzce’ye yapacağı ziyaretle ilgili çıkan haberler hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bir açıklama yaptı.

 

 

 

Şirket, bu iddiaları yalanlayarak, Elon Musk’ın Hyperloop Projesi kapsamında Düzce’deki tesislerini ziyaret edeceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve şirketleriyle bir ilişkisinin olmadığını vurguladı.

 

ERCB, söz konusu haber ve spekülasyonların şirketlerinin bilgisi dışında olduğunu belirterek, Kamuyu Aydınlatma Tebliği kapsamında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bu açıklamayı yaptıklarını ve Hyperloop Projesi ile resmi bir görüşme veya iş birliği yapılmadığını, dolayısıyla Elon Musk’ın söz konusu ziyaretinin gerçekleşmeyeceğini ifade etti.

 

Şirketin resmi açıklamasında, “Bazı internet siteleri ve sosyal medya platformlarında yer alan ve Elon Musk’ın, Hyperloop Projesi bağlamında Düzce’deki fabrikamızı ziyaret edeceğine dair çıkan haberlerin doğruluğunu yansıtmadığını, şirketimizle bir bağlantısının olmadığını ve şirketimizin bilgisi dışında olduğunu kamuoyuna duyururuz” ifadelerine yer verildi.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler