Sosyal Medya

Genel

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ederken denge arama arayışları da sürüyor. Merkez bankalarının faiz artırım sinyalleri altını durgunlaştırdı. Altın fiyatları merkez…

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ederken denge arama arayışları da sürüyor. Merkez bankalarının faiz artırım sinyalleri altını durgunlaştırdı.

Altın fiyatları merkez bankalarının alacağı kararla yön belirlemeye yöneldi. Beklentilere göre fiyatlama hareketinde bulunan altın son günlerde yataya yakın düşüş hareketi gerçekleştiriyor.

Federal Açık Piyasa Komitesi’nin yarın açıklanacak toplantı tutanakları öncesinde ons altın kritik 1840 dolar seviyesinin üzerinde tutunamadı.

Doların diğer güçlü para birimleri karşısında yükselmesi de ons altında negatif etki yarattı.

Ons altın güne 1841 dolar seviyesinden başladı. Gün içinde en düşük 1837 dolar, en yüksek de 1843 dolar seviyesini gördü. Şu sıralar 1839 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Gram Altın

Gram altın fiyatları da ons altına paralel olarak sakin seyre yöneldi. Gram altın güne 1116 liradan başladı. Gün içinde en düşük 1113 lira, en yüksek de 1125 lira seviyesi görüldü. Şu sıralar gram altın 1115 liradan alıcı buluyor.

Ons altın 1840 dolar seviyesinin üzerinde tutunamadı. Gram altın da 1115 liradan işlem görüyor.

 

 

 

bigpara.hurriyet.com.tr

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler